Sectoren Welke branches?

MULTIFIX levert aan opdrachtgevers in een grote diversiteit aan branches en sectoren. Denk hierbij aan de automotive, voedselverwerking, transportsystemen, duurzame energie, gezondheidszorg en de agrarische sector.

Contact

Onze partners

Automotive

De automotive sector omvat alles dat bij het ontwerpen, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van auto’s en andere motorvoertuigen komt kijken. Het is één van de grootste economische sectoren ter wereld. MULTIFIX is voornamelijk actief in de truck- en trailerbouw. Wist je dat er, wereldwijd, op elke nieuwe DAF Truck onderdelen van het bedrijf te vinden zijn? Onder andere om de spoilers en fenders te bevestigen.

Voedselverwerking

Het is feitelijk de industriële verwerking van landbouwproductie en vis/vleesverwerking. Zonder de voedselverwerkingsindustrie zou er veel meer van de opbrengsten van de landbouw aan bederf verloren gaan. MULTIFIX levert diverse componenten die gebruikt worden bij innovatieve oplossingen in deze branche. Zo kun je MULTIFIX bevestigingsmaterialen en specials terugvinden in de machines van Marel Stork.

Transportsystemen

De transportsector omvat alles dat te maken heeft met het verplaatsen van personen of goederen. Maak je wel eens gebruik van het OV? Top, want in de deuren van die bussen zitten waarschijnlijk systemen van Ventura Systems; een van onze grootste partners.

Ook op het gebied van interne transportsystemen is MULTIFIX actief. Zo leveren we onder andere assemblages aan Inther Group. Zij ontwikkelen logistieke systemen voor warehouses.

Duurzame energie

De energiebronnen die niet opraken, en dus oneindig beschikbaar zijn, worden ook wel duurzame energie genoemd. Je begrijpt vast hoe belangrijk deze voor onze toekomst zijn. MULTIFIX levert, wereldwijd, een grote verscheidenheid aan producten aan enkele grote spelers in deze markt.

Ook dichter bij huis leveren ze producten; Lagerwey is een Nederlandse fabrikant van windturbines. De studs die gebruikt worden voor de bevestiging van de rotorbladen van de windmolen, zijn afkomstig van MULTIFIX. Mooi om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen!

Gezondheidszorg

Van het uitvoeren van onderzoeken, tot het toepassen van de kennis om de gezondheid van mensen te verbeteren; het gebeurt in de gezondheidszorg. Binnen deze sector leveren we voornamelijk aan bedrijven die comfort voor ouderen verbeteren. Zodat deze, op hun oude dag, zo prettig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Zo zijn er MULTIFIX assemblies terug te vinden in de sta-op-stoelen van Fitform, maar ook specials in de trapliften van Otolift.

Agrarische sector

De akkerbouw, tuinbouw en veehouderij vallen onder deze sector. Ze leveren grondstoffen en voedsel. MULTIFIX levert diverse specials en assemblies aan bedrijven die agrarische machines of andere oplossingen maken. In de machines van JOZ zijn MULTIFIX assemblies terug te vinden en in de producten van VDL Agrotech MULTIFIX bevestigingsmaterialen.

Contact

Benieuwd wat MULTIFIX kan betekenen voor jou?

Nieuwsgierig wat we kunnen betekenen binnen jouw sector? Neem dan contact op met onze Sales Manager, Willem.