Directeur
Arthur Burgmans

MULTIFIX is in 1988 opgericht door eigenaar Arthur Burgmans als een handelsbedrijf in bevestigingsmaterialen. Vanwege onze contacten in Azië werden we midden jaren ’90 door steeds meer bedrijven benaderd om naast bevestigingsmaterialen ook productiedelen conform tekening te leveren. In 1998 resulteerde dit in de opening van de eerste vestiging in Hongkong.

Vanwege logistieke voordelen is deze vestiging in 2003 verplaatst naar Shanghai. Hier beschikken we over een kantoor, magazijn, eigen testlaboratorium en productielocatie.  Deze vestiging vormt het inkoop, kwaliteit en logistieke centrum voor MULTIFIX Specials in Azië.

Door de overname van Essit Assemblage in 2014 is MULTIFIX Assembly ontstaan. Specialist in mechatronische samenstellingen en draadbomen.

MULTIFIX Group is gegroeid van een lokaal handelsbedrijf tot een internationale leverancier op het gebied van bevestigingsmaterialen, klant specifieke metaal- en kunststofcomponenten, draadbomen en assemblage van mechatronische samenstellingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis en gemotiveerde medewerkers staan wij garant voor een efficiënte levering van kwalitatief hoogwaardige producten.

Missie

Betrouwbare, flexibele en kostenverlagende toeleveringspartner zijn voor klanten van metalen en kunststof onderdelen, assemblage van mechanische en mechatronische halffabricaten en eindproducten. Vanuit een professionele organisatie met een duidelijke infrastructuur en betrokken werknemers.

visie

Verder groeien als een toeleveringspartner die de totale zorg wegneemt op het gebied van metalen en kunststof componenten, assemblage van mechanische en mechatronische halffabricaten en eindproducten.

Klik hier om de bedrijfspresentatie te openen (pdf).

 

 

 

Neem contact met ons op
Multifix

ISO 9001:2021 gecertificeerd

ISO 9001:2021 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is.

Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van de ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.

Download hier het certificaat
Multifix

Erkend leerbedrijf

MultiFix is al jaren een erkend leerbedrijf. Studenten krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen en voor te bereiden op hun toekomst.

Wat houdt dat precies in?

MultiFix werkt samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). In het SBB werken het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkoplossing te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen op deze manier de vakmensen die ze nodig hebben!

Wanneer je als student een opleiding volgt moet je stage lopen of heb je een leerbaan bij een “erkend leerbedrijf”. Dat is een bedrijf met een veilige leeromgeving, waar je deskundig wordt begeleid.

SBB is de organisatie die bepaalt welke bedrijven zichzelf erkend leerbedrijf mogen noemen. Deze bedrijven staan op de website: www.stagemarkt.nl

MultiFix staat altijd open voor studenten die een waardevolle leeromgeving zoeken!

Neem contact met ons op
Multifix

MULTIFIX en sponsoring

Sponsoring zien wij als een belangrijk onderdeel van Multifix Group. Wij willen als bedrijf een positieve bijdrage leveren. Echter willen wij wel dat de projecten die wij sponsoren aansluiten bij onze kernwaarden, namelijk: samen, ambitieus, betrouwbaar, betrokken en verantwoord.

Verder moeten de projecten die wij sponsoren een sociaal, lokaal of educatief doel dienen.

 

Voor sponsoraanvragen kunt u contact met ons opnemen via marketing@multifix.nl

Neem contact met ons op