Directeur
Arthur Burgmans

MULTIFIX is in 1988 opgericht door eigenaar Arthur Burgmans als een handelsbedrijf in bevestigingsmaterialen. Vanwege onze contacten in Azië werden we midden jaren ’90 door steeds meer bedrijven benaderd om naast bevestigingsmaterialen ook productiedelen conform tekening te leveren. In 1998 resulteerde dit in de opening van de eerste vestiging in Hongkong.

Vanwege logistieke voordelen is deze vestiging in 2003 verplaatst naar Shanghai. Hier beschikken we over een kantoor, magazijn, eigen testlaboratorium en productielocatie.  Deze vestiging vormt het inkoop, kwaliteit en logistieke centrum voor MULTIFIX Specials in Azië.

Door de overname van Essit Assemblage in 2014 is MULTIFIX Assembly ontstaan. Specialist in mechatronische samenstellingen en draadbomen.

MULTIFIX Group is gegroeid van een lokaal handelsbedrijf tot een internationale leverancier op het gebied van bevestigingsmaterialen, klant specifieke metaal- en kunststofcomponenten, draadbomen en assemblage van mechatronische samenstellingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis en gemotiveerde medewerkers staan wij garant voor een efficiënte levering van kwalitatief hoogwaardige producten.

 

Neem contact met ons op
Multifix

ISO 9001:2015 gecertificeerd

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is.

Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van de ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.

Download hier het certificaat
Multifix

Erkend leerbedrijf

MultiFix is al jaren een erkend leerbedrijf. Studenten krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen en voor te bereiden op hun toekomst.

Wat houdt dat precies in?

MultiFix werkt samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). In het SBB werken het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkoplossing te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen op deze manier de vakmensen die ze nodig hebben!

Wanneer je als student een opleiding volgt moet je stage lopen of heb je een leerbaan bij een “erkend leerbedrijf”. Dat is een bedrijf met een veilige leeromgeving, waar je deskundig wordt begeleid.

SBB is de organisatie die bepaalt welke bedrijven zichzelf erkend leerbedrijf mogen noemen. Deze bedrijven staan op de website: www.stagemarkt.nl

MultiFix staat altijd open voor studenten die een waardevolle leeromgeving zoeken!

Neem contact met ons op
Multifix

MULTIFIX en sponsoring

Heden ten dage is de sport zonder financiële steun van het bedrijfsleven ondenkbaar. MULTIFIX Group ontvangt jaarlijks vele verzoeken tot sponsoring en heeft in haar sponsorbeleid de keuze gemaakt voor een tweetal sponsordomeinen. Dat zijn sport en maatschappelijke betrokkenheid.

FC EINDHOVEN
Sinds 2009 is MULTIFIX Group stersponsor van de club uit Eindhoven. De club is al ruim 30 jaar actief in de Jupiler League. Voor meer informatie: FC-Eindhoven.nl

RKVV BERGEIJK
Bergeijk 1 speelt momenteel in de 4e klasse van het amateurvoetbal. MULTIFIX Group is tevens shirtsponsor bij de club van het jeugdteam E1 en dames 1. Voor meer informatie: RKVVBergeijk.nl

TOS BERGEIJK
MULTIFIX Group sponsort al enkele jaren tennisvereniging TOS uit Bergeijk. Het vaandelteam van de club, heren 1, speelt eredivisie. Het team greep net naast het landskampioenschap in 2012 en eindigde hiermee op een 2de plaats. Voor meer informatie: TOSBergeijk.nl

STICHTING BIRD’S NEST SOCIETY
MULTIFIX Group steunt stichting Bird’s nest society. Dit is een ontwikkelingsproject in India wat zich inzet voor kinderen die in sloppenwijken of kindertehuizen wonen, of die zelfs helemaal geen onderdak hebben en op straat leven. De stichting biedt op allerlei manieren hulp, zoals met de oprichting van een kleinschalig kindertehuis. Het werk ter plaatse wordt gedaan door een aantal toegewijde Indiase mensen die door jarenlange samenwerking met een buitenlandse zendings organisatie veel ervaring hebben opgedaan in dit werk. Voor meer informatie: Birdsnestsociety.nl

Neem contact met ons op