Over ons Jouw partner in het productieproces.

Met ruim 3 decennia op de teller heeft MULTIFIX een flinke lading kennis en kunde opgebouwd. Eigenaar Arthur Burgmans richtte in 1988 het handelsbedrijf in bevestigingsmaterialen op. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit van lokale handelaar tot internationale partner in klantspecifieke metaal- en kunststof maakdelen, bevestigingsmaterialen en assemblage van mechatronische samenstellingen. Bovendien kunnen we het gehele of gedeeltelijke productieproces uit handen nemen. Hoe we dat doen?

Contact

Bouwen aan vertrouwen

Sinds 1988 bouwen wij stapsgewijs aan onze expertise. Met productiemogelijkheden middels eigen faciliteiten en vaste partners in Nederland, Oost-Europa en Azië vinden we altijd de prijs-levertijd combinatie die jou het best past. Met constant aandacht voor betrouwbare kwaliteit en duurzame processen.

  • Eerlijk advies: we zeggen waar het op staat en leggen zaken specifiek uit, zo weet je precies wat je aan ons hebt.
  • Deskundig: met 35 jaar ervaring in handel, techniek en een wereldwijd netwerk weten we wat werkt, in elke stap van het proces.
  • Oplossingsgericht: we gaan altijd voor de best passende oplossing. Gericht op jouw organisatie, product en werkwijze.

We hechten waarde aan onze relaties. Door samen op te trekken leveren we in elke fase de juist waarde. Ontdek hoe wij jouw partner in het productieproces kunnen zijn.

De kracht van samen

Wij geloven dat je het verst komt wanneer je je richt op de onderdelen waar je goed in bent. En voor andere zaken de juiste specialist aanhaakt. Samen sta je namelijk sterker dan alleen. Voor elke fase in het proces bieden we jou de best passende oplossing. We adviseren je van begin tot eind, of juist voor een specifiek onderdeel.

MULTIFIX moet je meemaken

Als hecht familiebedrijf hebben we ambitieuze toekomstplannen. Ons team van 172 enthousiaste, professionele en trotse medewerkers werkt dagelijks samen om topkwaliteit te leveren voor onze klanten. Denk onder meer aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck- & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken ze voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. MULTIFIX is altijd op zoek naar fijne partners en leuke collega's.

Missie

Betrouwbare, flexibele en kostenverlagende toeleveringspartner zijn voor (profiel)klanten van metalen en kunststof onderdelen en assemblage van mechanische en mechatronische halffabricaten en eindproducten. Vanuit een professionele organisatie met een duidelijke infrastructuur en betrokken werknemers.

Visie

Op verantwoorde wijze verder groeien als een toeleveringspartner die de totale zorg wegneemt op het gebied van metalen en kunststof componenten en assemblage van mechanische en mechatronische halffabricaten en eindproducten.

MULTIFIX MVO

Onze bijdrage

MULTIFIX Group en haar medewerkers staan voor een betere wereld. Alleen samen krijgen we dat voor elkaar. Van de werkomgeving tot aan het milieu; wij nemen onze verantwoordelijkheid. Lees meer over ons MVO-beleid via de button hieronder.

“In al onze stappen staan we voor verbondenheid. Dat is eigenlijk bij al onze producten; soms onzichtbaar, maar essentieel in het grote geheel.”

Video
Contact

Benieuwd wat MULTIFIX voor je kan betekenen?

We denken graag met je mee! Wil je meer weten? Onze Coördinator Marketing en Communicatie, Susanne, kan je alles vertellen!