Over ons Een onderdeel is vaak niet alleen.

MULTIFIX is in 1988 opgericht door eigenaar Arthur Burgmans als een handelsbedrijf in bevestigingsmaterialen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van een lokaal handelsbedrijf tot een internationale leverancier op het gebied van bevestigingsmaterialen, klantspecifieke metaal- en kunststof maakdelen, draadbomen en assemblage van mechatronische samenstellingen. Meer weten?

Scroll

Toen en nu

Bij de MULTIFIX Group komen de productgroepen Fasteners, Specials en Assembly samen. Het is een écht familiebedrijf met ambitieuze toekomstplannen dat ernaar streeft topkwaliteit te leveren aan al haar klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met het team, van 172 enthousiaste, professionele en trotse medewerkers, werken ze samen aan de verdere groei van het bedrijf. Voor klanten waar MULTIFIX enorm trots op is. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck- & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken ze voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. MULTIFIX is altijd op zoek naar fijne partners en leuke collega's.

Missie

Betrouwbare, flexibele en kostenverlagende toeleveringspartner zijn voor (profiel)klanten van metalen en kunststof onderdelen en assemblage van mechanische en mechatronische halffabricaten en eindproducten. Vanuit een professionele organisatie met een duidelijke infrastructuur en betrokken werknemers.

Visie

Op verantwoorde wijze verder groeien als een toeleveringspartner die de totale zorg wegneemt op het gebied van metalen en kunststof componenten en assemblage van mechanische en mechatronische halffabricaten en eindproducten.

MULTIFIX MVO

Onze bijdrage

MULTIFIX Group en haar medewerkers staan voor een betere wereld. Alleen samen krijgen we dat voor elkaar. Van de werkomgeving tot aan het milieu; wij nemen onze verantwoordelijkheid. Lees meer over ons MVO-beleid via de button hieronder.

Kernwaarden en sponsoring

Samen, ambitieus, betrouwbaar, betrokken en verantwoord. Dat zijn de kernwaarden die binnen de MULTIFIX Group centraal staan.

Het leveren van een positieve bijdrage vinden de medewerkers stuk voor stuk enorm belangrijk. Daarom draagt MULTIFIX ook graag haar steentje bij in de vorm van sponsoring. Mits het een educatief, sociaal of lokaal doel dient natuurlijk!

Heb je een sponsoraanvraag? Neem dan contact op met marketing@multifix.nl.

KempenTech

Wist je dat MULTIFIX een eigen 'KempenTech' workshop heeft? Het initiatief is het leven in geroepen omdat er meer behoefte was bij bedrijven om samen te werken met onderwijsinstellingen. Om uiteindelijk een betere aansluiting te creëren tussen het onderwijs en de maakindustrie.

Ter ondersteuning van de workshop is een introductievideo opgenomen met Dennis en Nina. Nieuwsgierig geworden? Je kunt de video hier bekijken.

“In al onze stappen staan we voor verbondenheid. Dat is eigenlijk bij al onze producten; soms onzichtbaar, maar essentieel in het grote geheel.”

Video
Contact

Benieuwd wat MULTIFIX voor je kan betekenen?

We denken graag met je mee! Wil je meer weten? Onze Coördinator Marketing en Communicatie, Susanne, kan je alles vertellen!