Jouw partner in het productieproces

Jij wil vooruit. Wij helpen je in het zadel. Wat je vraag ook is: samen zoeken we de best passende oplossing. Hoe we dat doen? Door samen op te trekken.

Ontdek alle mogelijkheden

Het begint met een idee...

Een product op de markt brengen, daar komt veel bij kijken. Het begint met een idee. Stap voor stap bouw je dit uit tot werkelijkheid. Van groots denken tot de kleinste details. Van productontwikkeling en productie tot vermarkten en verkopen. En alles daar tussenin. In elke fase van het proces komen er uitdagingen op je pad. Sommige hobbels neem je zelf, voor andere schakel je hulp in.

En laten we eerlijk zijn: samen sta je sterker dan alleen. Wij zijn jouw partner in het productieproces. Voor elke fase in het proces bieden we jou de best passende oplossing. We adviseren je van begin tot eind, of juist voor een specifiek onderdeel: onze experts nemen naar behoefte het productieproces uit handen.

Ik wil geholpen worden met...

Mijn productie uitbesteden

Je productie flexibel inrichten zodat je naar behoefte kunt op- en afschalen? En tegelijkertijd risico’s beperken door je productie uit te besteden?

 

Mijn kosten besparen

Je productieproces efficiënter inregelen? Grote investeringen in machines, pand en mensen voorkomen? Wij helpen je kosten besparen.

Mij logistiek ontzorgen

Je logistieke proces beter en efficiënter inrichten? Wij helpen je met voorraadbeheer, aanvulsysteem, verpakking en distributie.

Verminderen leveranciers

Te veel leveranciers om je eindproduct te realiseren? Je hebt bij ons één aanspreekpunt voor onderdelen, assemblage en kwaliteitscontrole.

Dual sourcing

Zoek je een extra leverancier van metalen en kunststof onderdelen? Wij leveren de componenten en voeren kwaliteitscontroles uit.

Aan wie leveren wij onze diensten?

“In al onze stappen staan we voor verbondenheid. Dat is eigenlijk bij al onze producten; soms onzichtbaar, maar essentieel in het grote geheel.”

Video

Samen brengen we beweging

Als organisatie wil je vooruit. Jouw product succesvoller in de markt zetten. Sneller, groter, beter of juist met minder risico. Wij helpen je zodat:

  • Er voldoende slagkracht en schaalgrootte ontstaat.
  • Risico’s beperkt worden, qua investeren in machines, pand en mensen.
  • Flexibiliteit ontstaat in het op- en afschalen naar behoefte.
  • Er een grote efficiency-slag geslagen wordt.
  • Er één aanspreekpunt is die het (gedeeltelijke) productieproces regelt.

Bouwen aan vertrouwen

Vertrouwen is er niet in één keer. Dat begint klein en groeit langzaam. Een waardevolle relatie bouw je dag na dag verder op. Door eerlijk te adviseren, altijd te leveren en elkaar op waarde te schatten. We bewijzen ons graag, keer op keer weer.

Als vaste partner in het productieproces helpen wij dit te realiseren:

  • Kwaliteit in elke stap van het proces.
  • Effectieve besteding van tijd + euro’s.
  • Meer inzicht in kosten en grip op je financiën.
  • Beter in staat strategisch te beslissen.
Sparren over de mogelijkheden

Wij zijn MULTIFIX

Sinds 1988 bouwen wij stapsgewijs aan onze expertise. Met productiemogelijkheden middels eigen faciliteiten en vaste partners in Nederland, Oost-Europa en Azië vinden we altijd de prijs-levertijd combinatie die jou het best past. Met constant aandacht voor betrouwbare kwaliteit en duurzame processen. Onze focus ligt op specifieke metaal- en kunststof maakdelen en standaard bevestigingsmaterialen.

Multifix, jouw partner in het productieproces. Productie uitbesteden.
MVO-beleid_trots_MULTIFIX
Contact

MULTIFIX denkt graag met je mee en staat altijd open voor fijne partners. Kunnen wij je vooruithelpen?

Neem voor vragen en/of aanvullende informatie gerust contact op met onze Sales Manager, Willem.