Nieuws - 28 March 2023 FreeKickPro® verbonden met MULTIFIX

Ruim twee jaar zijn wij, als MULTIFIX, trotse partner van FreeKickPro®. We verzorgen de assemblage van hun product, maar onze samenwerking gaat verder dan dat. Het zoveel mogelijk ontzorgen, heeft onze prioriteit. Benieuwd naar ons partnerschap? Lees dan hieronder verder.

Lees artikel

FreeKickPro® is een vrijetrappenmuur, die zich richt op de professionele training van vrije trappen. Dit product zorgt voor wedstrijdechte weerstand op het trainingsveld; zo kan de springhoogte en lengte van de spelers individueel ingesteld worden. Daardoor kunnen voetbalclubs- en bonden zich optimaal voorbereiden op wedstrijden.

Grote namen doen mee

Het idee van founders Machiel Debets en Antwan Rijkers slaat aan; verschillende grote clubs trainen met het definitieve model. Zowel in het binnenland als in het buitenland is het supergave product terug te vinden. In Nederland onder andere bij Feyenoord Rotterdam, PSV en zelfs het Nederlands elftal (KNVB). Ook in het buitenland is FreeKickPro® aanwezig; bij clubs zoals Real Madrid en UD Almería.

Op het recente WK, in Qatar, is zelfs de vrijetrappenmuur meegegaan met het Nederlands elftal. Zij hebben hiermee getraind, om zich voor te bereiden op de spannende wedstrijden.

De rol van MULTIFIX

MULTIFIX is officiële partner van FreeKickPro®. Dat wil zeggen dat wij hen zoveel mogelijk ontzorgen, en ervoor zorgen dat het product tot in de kleinste details klopt en werkt. MULTIFIX is verantwoordelijk voor de inkoop en voorraadbeheer van alle onderdelen. Het logistieke gedeelte en onderhoud wordt ook door MULTIFIX uit handen genomen. Het assembleren van de modellen gebeurt in de productiehal in Bergeijk. Dennis is hierbij verantwoordelijk voor de assemblage, wat hij tot in de puntjes uitvoert. Wanneer de assemblage rond is, gaat het product vanuit Bergeijk naar diverse voetbalclubs- en bonden!

De betrokkenheid van de medewerkers van MULTIFIX wordt gezien én gewaardeerd door Antwan en Machiel: “Je voelt dat de betrokken medewerkers enthousiast zijn over het product. Dat doet ons heel goed! Dennis is daarbij écht goud waard, en dat zonder dat hij iets van voetbal weet. Hij let op de kleinste details, en daar houden we van. Daar wordt FreeKickPro® namelijk beter van.”

Benieuwd wat MULTIFIX voor jou kan betekenen op gebied van assemblage? Neem dan contact op met Ruud Willems, Sales Manager Assembly. Je bereikt hem via ruud.willems@multifix.nl
of +31 (0)6 13 48 32 98.

Wil je meer weten over assemblage?

Neem dan contact met Ruud.