Diensten Een onderdeel is vaak niet alleen.

Afhankelijk van je wensen, biedt MULTIFIX haar producten aan met technische begeleiding en logistiek maatwerk. Wil je de kosten meer transparant maken? Dat kan met de dienst 'Total Cost of Ownership'. Wil je een aanvulsysteem inrichten? Dan is 'Value Added Logistics' wellicht iets voor jou. Benieuwd wat MULTIFIX voor je kan betekenen?

Contact

Total Cost of Ownership

Ben je op zoek naar meer financieel inzicht in de (in)directe kosten van het (eind)product? MULTIFIX brengt niet alleen de kosten van het product zelf in kaart. Ook alle andere kosten worden meegenomen. Van het moment van aankoop tot het moment van uitlevering. De verborgen kosten worden inzichtelijk gemaakt, waardoor je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wil je ook de interne kosten onder de loep laten nemen? Dat kan! Zo voorkom je dat er alleen naar productprijzen gekeken wordt en niet naar al het werk er omheen.

Value Added Logistics

Werk je graag met een partner die je al het werk uit handen neemt en de kosten inzichtelijk maakt? Met logistiek maatwerk brengt MULTIFIX je een stap verder. Dit levert, afhankelijk van de wensen, niet alleen tijd, maar ook een kostenbesparing op. Of je nu kiest voor een aanvulsysteem, projectverpakking, set samenstelling of unieke etikettering; de rapportage wordt op de voet gevolgd en bijgestuurd waar nodig. Het grote voordeel? Het scheelt je veel werk én je bespaart kosten!

Technische begeleiding

Vind je het prettig om met een partner te werken, die zorgt voor begeleiding bij de maakbaarheid en kwaliteitsbeheersing? MULTIFIX neemt, in de aanloopfase van een project, alle vastgelegde specificaties en eisen met je door. Daarna wordt de complete specificatie omgezet naar een MULTIFIX format, zodat het zeker is dat alle relevante informatie over onze leveranciers en kwaliteitscontroleurs aanwezig is.

Contact

Benieuwd wat MULTIFIX voor je kan betekenen?

We denken graag met je mee! Kom gerust eens langs of maak een afspraak. Je kunt contact opnemen met onze Sales Manager, Willem.