NIEUWS 21 oktober 2022 MULTIFIX denkt goed met ons mee!

Colette van der Linden, is al een lange tijd actief binnen Wellco. Sinds 2009 is ze er algemeen directeur. En nam ze het roer over van het bedrijf dat je misschien beter kent, als producent van de bekende FitForm-fauteuils. Wij spraken haar over Wellco, de 25-jarige samenwerking met MULTIFIX en natuurlijk over de STA OP VOOR… campagne!

Lees artikel

Vertel eens, wat doet Wellco precies?

Colette begint haar verhaal: “Wij ontwikkelen en vervaardigen huiskamerfauteuils voor mensen voor wie ‘goed zitten’ niet vanzelfsprekend is. Meestal zijn dit mensen die ergens last van hebben zoals: rugproblemen, mensen met pijn in de knieën of zelfs mensen die in het laatste stadium van de ziekte ALS een stoel nodig hebben die hen optimaal ondersteunt. Daar maken we dan ook écht het verschil met onze op maat gemaakte stoelen. Wanneer je fysieke klachten hebt dan komt het hebben van een degelijk stoel best wel nauw, aangezien zitten best wel pijnlijk kan zijn. En als je zit, wil je natuurlijk dat dit je ook helpt qua herstel!”

Jullie hebben een lange samenwerking met MULTIFIX. Hoe is deze ontstaan?

Ze denkt even na: “In het verleden werkten we vaak samen met verschillende sociale werkplaatsen. De wet en regelwetging daarvan veranderde. Waardoor ze niet meer aan de slag mochten met spannende technische projecten. Wat voor ons jammer genoeg niet meer haalbaar werd”, vertelt ze zichtbaar licht bedroefd. “Dat was ook het moment dat MULTIFIX ‘in the picture’ is gekomen. Ondertussen werken we al zo’n 25 jaar samen.”

Hoe verloopt die samenwerking?

De samenwerking die verloopt goed, vertelt Colette. “De samenwerking is aangenaam doordat er veel professionaliteit zit in ons partnerschap. Er wordt zeer actief meegedacht hoe we onze producten nog beter kunnen ontwikkelen. Omdat we onze producten zelf maken, is het heel fijn dat we dit met MULTIFIX in diverse stadiums doorspreken. Vaak krijgen we goede tips en ideeën om het nét wat anders te doen waardoor het beter maakbaar is. Deze adviserende rol is voor ons écht van toegevoegde waarde.”

“Ook ziet MULTIFIX kansen om te schakelen tijdens de woelige periode, qua Supply Chain. Waar we allemaal last van hebben. Maar zij zorgen ervoor dat de schade die het voor ons heeft omtrent beschikbaarheid van materialen, zo goed als nihil is.”

Colette sluit af met een positieve noot: “Daarnaast ervaren we bij Wellco dat het met de ‘stadiness’ bij MULTIFIX wel goed zit; persoonlijke relaties zijn er lang! Doordat de mensen lange tijd verbonden zijn aan MULTIFIX, en je telkens met dezelfde contactpersonen werkt, krijg je als het ware een harde kern. Solide en met heel veel kennis binnen MULTIFIX waardoor kennis behouden en bestendig blijft. Dat vinden we heel waardevol!”

Jullie doen mee met de STA OP VOOR… actie waarom heb je besloten dit doel te steunen?

“FitForm bestond vorig jaar 40 jaar”, vertelt Colette enthousiast. “Toen hebben we een actie gedaan waarbij we een aantal stoelen hebben geschonken aan kleine zorginstellingen en ergotherapeuten. Waar we erg mooie reacties op hebben ontvangen. De STA OP VOOR… actie van MULTIFIX past wat dat betreft perfect in onze lijn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.”

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Hein via de onderstaande link!rnrn