NIEUWS - 07 July 2023 De werkvloer van MULTIFIX

Op de werkvloer van MULTIFIX is genoeg te beleven. Onze afdelingen Logistiek en Assemblage zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt (soms letterlijk!). Benieuwd hoe het eraan toegaat op de werkvloer van MULTIFIX? Lees dan de verhalen van onze collega's Logistiek en Assemblage!

Lees artikel

Wij laten graag onze collega's van de werkvloer aan het woord. Vier collega's van de afdelingen Logistiek en Assemblage delen hun ervaringen en verhalen. Lees hieronder waarom ze graag bij MULTIFIX werken, wat ze het liefste doen en meer!

Alexander - Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker houdt Alex zich voornamelijk bezig met het samenstellen van sets. "Sinds een paar maanden volg ik op het Summa College de opleiding Assistent Logistiek. Elke week geeft MULTIFIX mij de ruimte om mezelf verder te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat ik, in de toekomst, nog meer stappen kan zetten op professioneel vlak. MULTIFIX is een mooi bedrijf met enthousiaste medewerkers. Elke dag voel ik me gewaardeerd en stap ik met een goed gevoel op mijn fiets naar het werk."

Chantal - Logistiek medewerker

Waar ze voorheen een kantoorbaan had, werkt Chantal alweer vier jaar op de werkvloer van MULTIFIX. "Ze zeggen vaak dat logistiek een mannenwereld is. Dat vind ik niet; hier maakt het echt niet uit of je een man of vrouw bent. We beginnen iedere dag in teamverband. Dan kijken we wat moet gebeuren en wie wat doet. Hierbij wordt rekening gehouden met wat je leuk vindt om te doen. Voor mij is dat het picken van orders!"

Dennis - Senior assembleur

Inmiddels werkt Dennis alweer 17 jaar bij MULTIFIX, en is hij gegroeid tot de vraagbaak van MULTIFIX. "Samen met mijn collega Wesley zorg ik voor de nieuwe assembly klanten. We vertalen het uitvoerende werk naar een algemene werkbegeleiding en kijken naar de meest efficiënte aanpak. Het meekijken met nieuwe projecten en de vrijheid om mee te denken, vind ik superfijn. Daarmee heb ik meteen de uitdaging om een goede nieuwe productie op te zetten. Het is een mooie tak om in te werken!"

Miriam - Assemblage medewerker

Ze heeft altijd al voor een technisch bedrijf willen werken. Na vijf jaar zit Miriam nog steeds goed op haar plek bij MULTIFIX. "Het leukste aan mijn werk vind ik de kansen die ik krijg om te leren en ontwikkelen. Ik ben namelijk heel leergierig. Dennis is daarbij als een mentor voor me, hij leert me de fijne kneepjes en geeft me de juiste begeleiding. Nauwkeurig werken past bij mij, daarom vind ik precisiewerk het leukste om te doen."

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dat komt goed uit! Alexander, Chantal, Dennis en Miriam zoeken nog nieuwe collega's. Bekijk hier de logistieke vacature en assemblage vacature. Je kunt ook meteen solliciteren door te mailen naar vacature@multifix.nl of appen naar 06 - 21 88 06 79.

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct

Curriculum Vitae en motivatiebrief zijn optioneel en niet verplicht om in te vullen.    Wil je meer weten over werken bij MULTIFIX?

    Neem dan contact op met Gertrude, onze HR-manager