Vacature Logistiek Medewerker

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Logistiek Medewerker die we zoeken?

Scroll
Over ons

Kom jij bij de MULTIFIX familie?

Je gaat aan de slag als logistiek medewerker bij de MULTIFIX Group; waar MULTIFIX Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van 172 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers (intern én extern), werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf; voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. Erg leuk en divers, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! 

Logistiek
FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Wil je onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team? Samen met je collega’s zorgen voor een efficiënte goederenstroom binnen het MULTIFIX magazijn? Binnenkomende goederen controleren en opslaan op de daarvoor bestemde plek? Orders verzamelen en partijen verzendklaar maken? Helpen vrachtwagens te laden, of juist te lossen? En - niet te vergeten - dit alles te registreren in ons ERP systeem? Mooi! Dan is MULTIFIX op zoek naar jou!

WAT WIJ VRAGEN

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau en kan overweg met een computer;
  • Je bent enthousiast en werkt secuur;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer.
  • Kan je een heftruck certificaat toevoegen aan dit lijstje? Helemaal mooi meegenomen! Als dat niet zo is, dan mag je dit certificaat bij ons gaan halen!
ONS AANBOD

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende, functie in een gezellig team (uren in overleg);
  • Een job binnen een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • De kans om je te ontwikkelen en verder te groeien.
  • Je werkt van 8 tot 5, maar als je liever van 7 tot 4 werkt, dan mag dat ook!
UITDAGING

Enthousiast geworden?

Richard Wijnen, logistiek manager bij MULTIFIX, kan je alles vertellen over deze openstaande vacature. Je kunt hem bereiken op het volgende nummer: 06 20 64 73 38.

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en solliciteer direct. Je kunt ook solliciteren per mail (vacature@multifix.nl) ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct