Nieuws - 25 January 2022 "SportsLounge 1988 brengt ondernemers samen!"

Kees Lepelaars is één van de drie founders van SportsLounge 1988 en de gelijknamige SportsBox in het Philips Stadion. MULTIFIX is al vier seizoenen lid van dit initiatief! Met regelmaat nemen we klanten mee naar wedstrijden van PSV. Onwijs gaaf, máár dat hebben we natuurlijk allemaal te danken aan Kees. Daarom willen we hem vandaag in het zonnetje zetten.

Lees artikel

Vertel eens iets over jezelf?

"Ik ben Kees, 45 jaar en kom uit het mooie, pittoreske Riethoven. Twintig jaar lang ben ik werkzaam geweest in de voetballerij, bij zowel Lommel SK als FC Eindhoven. Een jaar of vier geleden heb ik er bewust voor gekozen om uit de professionele sport te stappen. Ik had behoefte aan een betrouwbaardere omgeving en wat meer structuur voor het gezins- en privéleven. Inmiddels ben ik bedrijfsleider bij i-Level ICT Solutions en combineer ik die fulltime baan met onder andere SportsLounge 1988, want de passie voor voetbal zal altijd blijven. In samenwerking met Hub Janssen & Marton Wolterink hebben we het SportsLounge 1988-concept geïnitieerd."

Hoe is SportsLounge 1988 ontstaan?

"Hub en Marton zijn beide horeca- en eventondernemers uit Valkenswaard. Naast de persoonlijke 'klik' en onderling vertrouwen, vullen we elkaar vanuit onze individuele kwaliteiten ook heel goed aan. Een jaar of vier geleden werden we door PSV uitgenodigd om eens te brainstormen over de combi voetbal & business," vertelt Kees. "Ideeën hadden we genoeg uiteraard. Gedurende het gesprek kwam de grote vraag; of we deze ideeën niet uit wilde werken om deze vervolgens toe te passen. Daar hebben we niet lang over na hoeven te denken en al snel hadden we een overeenstemming met PSV. Als ondernemers huren we de ruimte van PSV en zo is SportsLounge 1988 dus geboren."

Welke Kempische bedrijven zijn lid van SportsLounge 1988?

"We hebben momenteel zo'n 60 bedrijven als lid mogen verwelkomen. Bijna 75% is afkomstig uit de Kempen. Denk hierbij aan Vencomatic, Berma, de Theuws Groep en Van De Huijgevoort. We hebben bewust gekozen voor een gemoedelijke businessclub, waar regionale (Kempische) ondernemers, en hun gasten, elkaar in een ongedwongen en sportieve omgeving kunnen ontmoeten. Het is belangrijk dat ze zich echt thuis voelen. Ons credo is niet voor niets sports, business and fun. Daarnaast lagen onze connecties voornamelijk in de Kempen. MULTIFIX is hier misschien wel hét voorbeeld van!"

"Het is onwijs gezellig om elkaar daar tegen te komen. Eigenlijk is het netwerken, maar in onze optiek moet dat op een ongedwongen, vriendelijke manier gebeuren. Ik denk dat dat is wat Kempische bedrijven als MULTIFIX aanspreekt. Zelf ben ik eigenlijk ook altijd aanwezig. De sfeer en de contacten zijn ontzettend leuk. Ik denk dat dat de kracht van ons concept is. Daar voelen we onszelf goed bij en ik geloof dat je dat dan ook uitstraalt."

"Toen we startten bevatte de SportsLounge 1988 120 plaatsen. Binnen no-time waren we uitverkocht. Daarom hebben we uiteindelijk besloten uit te gaan breiden. Dat werd de SportsBox. Inmiddels beschikken we over 170 plaatsen en zijn beide ruimtes ook buiten de wedstrijden te gebruiken voor feestjes, vergaderingen, presentaties etc."

Hoe is de relatie met MULTIFIX?

"Uitstekend! Ik ken Arthur Burgmans, CEO van MULTIFIX, al meer dan 20 jaar. Inmiddels durf ik wel te stellen dat we ook een vriendschappelijk band hebben opgebouwd. Daterend uit de tijd dat ik bij Lommel SK werkte en," zegt hij met een lach. "MULTIFIX daar sponsorborden had vol Chinese tekens. Niemand begreep dat. Ik confronteerde hem daar mee. Arthur was het met me eens en legde me uit dat dat juist de aandacht trekt. Het roept vraagtekens bij mensen op. Uiteindelijk had namelijk iedereen het erover."

"Sterker nog; ik heb nog ooit op het punt gestaan om bij MULTIFIX te komen werken. Op het allerlaatste moment heb ik daar - in alle transparantie - samen met Arthur toch van af moeten zien. Ik kon promoveren naar Algemeen Directeur bij Lommel SK. Hij begreep en ondersteunde zelfs die moeilijke beslissing. Dat typeert hem en het heeft onze band nog hechter gemaakt. Daar ben ik hem dankbaar voor. Door de jaren heen leerde ik zo ook andere mensen binnen MULTIFIX kennen. Ik ga geen namen noemen, ze weten wie ik bedoel! Heel leuk om iedereen te leren kennen en zo ook een persoonlijke relatie met ze op te bouwen. Het is een fijne club mensen en het is ook altijd leuk om ze bij ons in SportsLounge 1988 te mogen verwelkomen."

Heb je een vraag voor Kees?

Of wil je meer weten over de samenwerking met MULTIFIX? Neem dan contact met hem op via onderstaand e-mailadres.