Nieuws - 23 December 2021 “Het is een hele leuke, commerciële rol.”

MULTIFIX Group is op zoek naar een commercieel assistent. Een die zowel het inkoop- als het verkoopteam, van New Business, uit de brand komt helpen. Ik sprak Esther Wouters (van de afdeling verkoop) en Karolien van Eeten-van Mol (van de afdeling inkoop) over de openstaande vacature.

Lees artikel

Kunnen jullie iets vertellen over deze commerciële job?

"Natuurlijk! Het is een hele leuke commerciële rol waarbij je zowel binnen het inkoop- als het verkoopteam ondersteunt. Eigenlijk neemt de nieuwe kandidaat alle administratieve taken over," vertelt Esther. "Daarbij kun je, voor de afdeling verkoop, denken aan het invoeren van orders, uitwerken van offertes, aanvragen verwerken in dossiers voor PM én voor inkoop!"

"Je werkt dus eigenlijk ook voor diezelfde afdeling inkoop," voegt Karolien hier aan toe. Je controleert de order bevestigingen en facturen, bewaart het overzicht over de containerplanningen en verschepingen, voert verladingen in en waarborgt de opvolgschema's. Ook controleer je leveringen die te laat zijn, maar dat doe je voor de afdeling verkoop net zo goed. Eigenlijk is er heel veel overlap."

Wie zoeken jullie precies?

"Iemand die van aanpakken weet en past binnen onze teams," zegt Karolien. "Er heerst een Kempische mentaliteit bij MULTIFIX. Iedereen is bereid hard te werken, maar er is ook altijd tijd voor een grapje!"

"Precies! Daarnaast moet de nieuwe kandidaat accuraat en stressbestendig zijn, maar ook een commerciële instelling hebben. Binnen deze rol is het ook belangrijk dat iemand flexibel is (je switcht immers tussen beide afdelingen) en goed kan plannen. Een organisatorisch talent dus," voegt Esther hier aan toe.

Hoe zijn jullie ervaringen met MULTIFIX?

"Nooit aan beginnen," grapt Esther, waarop we alle drie lachen. "Het is hier gezellig en er hangt een hele fijne, familiaire sfeer! Ook zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden erg goed!"

"We werken hier beide al jaren," vertelt Karolien. "Esther al bijna 25 jaar en ik inmiddels 17 jaar. Ik denk dat dat alles zegt! Het is een onwijs leuk bedrijf en vooral de collega's zijn héél gezellig!"

Wil je meer weten over de job?

Of heb je een vraag voor Karolien of Esther? Of heb je een vraag voor Karolien? Neem dan contact met haar op via karolien.vaneeten@multifix.nl. Of een voor Esther? Neem dan contact met haar op via esther.wouters@multifix.nl.