Nieuws - 16 November 2021 "We zoeken een topper van een Junior Marketeer!"

Marketing in de maakindustrie. Het klinkt natuurlijk niet zo spannend, maar dat is ook precies waar de uitdaging zit. MULTIFIX is veel meer dan alleen schroefjes, moertjes en boutjes. We assembleren al jaren complete eindproducten. Van trapliften voor ouderen tot de MULTIFIX FreeKickPro® op het voetbalveld. Wil je dát, als Junior Marketeer, mee onder de aandacht brengen in de regio, bij onze stakeholders en potentiele klanten? Lees dan snel verder.

Lees artikel

Aan wat voor projecten wordt er momenteel gewerkt?

“Achter de schermen zijn we druk bezig met de nieuwe website. We hopen deze in januari te lanceren,” vertelt Susanne enthousiast. “De website moet niet alleen goed scoren, maar ook helemaal kloppen!”

“Daarnaast heb ik de afgelopen maanden, met de afdeling HR, gewerkt aan de referral campaign,” vertelt Nina. “Doel daarbij is dat je uiteindelijk je eigen medewerkers in kunt zetten als een merkambassadeur. Heel gaaf project om aan te werken.”

“Ook zorgen we voor een connectie tussen marketing en sales,” voegt Susanne er aan toe. “We hebben samen een toolbox ontwikkeld. Je moet het zien als een grote gereedschapskist die ze sturing biedt tijdens het verkoopproces. Denk aan hand-outs en presentaties, maar ook interviews als deze.”

Wat vinden jullie belangrijke eigenschappen voor de Junior Marketeer?

“Momenteel zijn we met zijn tweeën,” zegt Nina. “Een héél klein team dus, dat we graag compleet willen maken met een derde collega. We zoeken een creatieveling! Iemand die nooit uitgeleerd is, een commerciële instelling heeft en wiens hart sneller gaat kloppen van online marketing.”

“Ervaring is geen must,” vult Susanne haar aan. “Je krijgt volop de kans om met ons en van ons te leren!”

Cool! Wat staat er in 2022 voor de nieuwe Junior Marketeer op de planning?

“Dan hebben we een hele gave, nieuwe website! We willen volop aan de slag om die verder te optimaliseren,” vertelt Nina. “Het zou fijn zijn als Google Ads en Google Analytics de nieuwe Junior Marketeer niet vreemd zijn. Ook willen we verschillende grote campagnes op gaan zetten, verder met de referral campaign en een open dag organiseren (zodra Corona het toelaat).”

Wat voor organisatie is MULTIFIX?

“Een hele ambitieuze,” zegt Susanne met een lach. “Máár wel op een leuke manier! We werken hard, maar successen worden gevierd en er is altijd tijd voor gezelligheid! We delen een kantoor met het New Business Team. De lijntjes zijn kort en we kunnen dus makkelijk met elkaar sparren als daar behoefte aan is. Als deze rol je op het lijf geschreven is, dan vinden we het fantastisch als je met ons (en MULTIFIX) mee wil groeien!”

Heb je een vraag over de vacature?

Neem dan contact op met Susanne Janssen, Coördinator Marketing & Communicatie, bij MULTIFIX.