Nieuws - 29 November 2021 “We zoeken een ambitieuze Senior Sales Representative!”

De MULTIFIX Group is op zoek naar een Supply Chain Director. We verwachten deze rol op korte termijn te kunnen vervullen. Dat zou betekenen dat onze CCO, Arno Heesters, zich weer kan focussen op de commerciële afdelingen. Met zijn vijftig lentes jong ziet hij namelijk nog steeds uitdagingen genoeg.

Lees artikel

Vertel! Wat speelt er momenteel?

“We zijn, achter de schermen, druk bezig geweest. Voornamelijk met de optimalisatie van processen op de afdeling verkoop,” vertelt Arno. “We zien daarbij veel kansen. Het concept staat, maar we hebben natuurlijk wel voldoende sales force nodig. Vandaar dat we op zoek zijn naar een Sr. Sales Representative."

"MULTIFIX Group is een ambitieuze organisatie," voegt Willem Weijers hier aan toe. Hij is inmiddels ook bij het gesprek aangehaakt. "We hebben hele ambitieuze toekomstplannen en zoeken een nieuwe kandidaat die wil helpen onze verkoopdoelen te realiseren. Kortom; uitbreiding van het bestaande verkoopteam!"

Wat doet een Sr. Sales Representative precies?

“Een super leuke,” zegt Willem met een lach. “De nieuwe kandidaat moet de behoefte van de klant weten te identificeren. Ook moet hij deze kunnen onderbouwen met technisch vakkundig advies. Deze baan vraagt om een bepaalde mate van zelfstandigheid. We verwachten dat iemand zijn of haar eigen afspraken maakt, maar vervolgens ook het hele traject van de klant begeleid. Het binnenbrengen van aanvragen is natuurlijk heel belangrijk! Gestelde doelen willen we samen behalen. De nieuwe kandidaat komt te werken in een heel fijn team. De sfeer op de afdeling, maar ook binnen de rest van het bedrijf is heel goed.”

En welke eigenschappen horen bij een Sr. Sales Representative?

“Ambitieus,” zeggen ze in koor. “We willen iemand die vlot en pittig is. Iemand die met ons voor goud wil gaan. Persoonlijkheid en eigenschappen vinden we belangrijker dan kennis of ervaring in de branche,” zegt Arno.

“Samen met de afdeling marketing werken we aan de professionalisering van de tools. Deze rijken we aan, aan onze verkopers. Het is eigenlijk ter ondersteuning in het verkoopproces. Denk aan presentaties, hand-outs en interviews,” voegt Willem hieraan toe. Het is fijn als de nieuwe kandidaat mee wil denken en ontwikkelingen binnen ons vakgebied signaleert. Zodat hij of zij ook een bijdrage kan leveren binnen dit proces.”

Heb je een vraag over de vacature?

Neem dan contact op met Willem Weijers, Sales Manager bij MULTIFIX.