NIEUWS - 18 August 2023 Het verhaal van onze Sales Support Medewerkers

Onze toppers van Sales Support zijn op zoek naar versterking! Hoewel velen van Sales Support op andere afdelingen werkzaam zijn, delen ze één ding: de klant zo goed mogelijk vooruithelpen! Benieuwd naar het verhaal van Kim en Ton? Lees hieronder verder.

Scroll

Kim Rommers (23) en Ton Leijten (31) zijn allebei werkzaam als Sales Support Medewerker op de afdeling Existing Business. Samen zijn ze verantwoordelijk voor een klantenpakket. Daar komen veel verschillende werkzaamheden bij kijken; van orders verwerken tot het eerste aanspreekpunt voor de klant zijn.

Groeiambitie

Kim werkt inmiddels alweer vijf jaar met veel plezier bij MULTIFIX. Als stagiaire kwam ze binnen. De sfeer en manier van werken sprak haar meteen aan; na twee stages trad ze dan ook vast in dienst. Kim vertelt: "MULTIFIX groeit ieder jaar, zo ook de teams en afdelingen. In de toekomst zou ik graag doorgroeien in mijn functie. Dat betekent een stuk meer verantwoordelijkheid, maar ook stappen zetten op zowel professioneel als persoonlijk vlak. MULTIFIX denkt daar graag in mee. Mijn leidinggevende vraagt regelmatig hoe ik mijn functie op dit moment zie en hoe over een aantal jaar."

Afwisselend werk

In de functie Sales Support Medewerker heb je veel diverse werkzaamheden. Zo vertelt Ton: "Als Sales Support Medewerker heb je veel afwisseling in je werk. Je behandelt aanvragen, maakt offertes, boekt orders in en houdt deze bij. Het grootste onderdeel van het werk is het klantcontact en administratieve zaken. Wanneer je aangeeft te willen groeien in je functie, dan wordt daar zeker naar geluisterd. Binnenkort gaan we ook over naar een nieuw ERP-systeem. Daarmee maken we flinke stappen in automatisering, optimaliseren we de samenwerking én de manier van werken!"

Waarom werken bij MULTIFIX Group?

Onze collega's Kim en Ton vertellen met veel enthousiasme waarom werken bij MULTIFIX Group zo leuk is. Kim: "MULTIFIX is een gezellig bedrijf, waar je snel aansluiting vindt bij de huidige medewerkers. Daarnaast wordt erg goed voor je gezorgd, en is er genoeg ruimte voor gezelligheid." Ton vult aan: "Ik krijg veel vrijheid om zelf dingen op te pakken en te regelen. Daarnaast organiseert MULTIFIX vaak leuke dingen voor alle collega's. Dat is natuurlijk superleuk én goed voor de teambuilding."

Sales Support Medewerker Fasteners

Team Fasteners is op zoek naar een Sales Support Medewerker. Deze afdeling zit langs die van Ton en Kim, en is net zo gezellig! Op de afdeling wordt hard gewerkt om alle orders te verwerken, maar natuurlijk worden er genoeg grapjes gemaakt. Bekijk de hele vacature hier.

Wil je meteen solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt ook Elke Kuijpers, HR Adviseur, een WhatsApp berichtje sturen.

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct    Stel je vragen aan Arend

    Meer weten over de functie Sales Support Medewerker Fasteners?