Vacature Sales Support Fasteners

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Sales Support Fasteners die we zoeken?

Scroll

GENOMINEERD VOOR DE BELEVING AWARDS!

Over ons

Hoe help jij ons verder groeien?

Je gaat aan de slag als Sales Support medewerker bij de MULTIFIX Group; waar de productgroepen Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van 164 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers (intern én extern), werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf; voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. Erg leuk en divers, maar voor het allerbeste resultaat hebben we jouw hulp nodig! 

FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Vanuit de binnendienst ben je een 'rots in de branding' voor zowel de klant als de Sales Representative. Ondersteun je je 'Fastener' collega's bij het voorbereiden, beoordelen, uitbrengen en opvolgen van offertes? Analyseer je het orderboek, signaleer je achterblijvers tijdig en bewaak je de voortgang van orders? Is het realiseren van KPI's je passie; verhoog je de klanttevredenheid, het rendement en verminder je de risico's? Zorg je ervoor dat het CRM pakket altijd up-to-date is en maak je de benodigde overzichten? Yes! Dan ben jij dé kandidaat die we zoeken!

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau met aanvullende commerciële opleiding of vaardigheden;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met techniek is een pré;
  • Je bent klant- en resultaatgericht, gedreven, accuraat en stressbestendig;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar hebt (om het beste resultaat te behalen) een team nodig!
Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een baan binnen een Brabants familiebedrijf met een informele cultuur;
  • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en passende beloningen.
Uitdaging

Enthousiast geworden?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en solliciteer direct.

Wil je liever nog wat meer informatie? Arend Ax, Sales Manager bij MULTIFIX, kan je alles vertellen over deze openstaande vacature. Je kunt hem bereiken op het volgende nummer: +31 (6) 11 75 71 32 of via arend.ax@multifix.nl.

Je kunt uiteraard ook solliciteren per mail (vacature@multifix.nl), ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct