Nieuws - 20 April 2022 "De Sales Support Fasteners komt terecht in een leuk team!"

Arend Ax is Sales Manager bij de MULTIFIX Group. Hij werkt inmiddels ruim vier jaar binnen de organisatie en heeft het onwijs naar zijn zin. We spraken hem over zijn dagelijkse werkzaamheden, de nieuwe Sales Support en het team waar ze in werken.

Lees artikel

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

"Eigenlijk zijn mijn werkdagen heel verschillend. Ik start de dag achter mijn laptop, neem mijn agenda door en check mijn mail. Vaak bel ik kort met klanten of collega's. De ene keer ben ik veel op kantoor en de andere keer ben ik veel op pad. Als ik klanten bezoek, probeer ik vaak twee tot vier adressen op één dag met elkaar te combineren. Dat scheelt een hoop tijd; wel zo fijn! Op de dagen dat ik op kantoor werk, heb ik vaak meetings of maak ik rapportages. Tussen vijf en zes probeer ik af te sluiten."

Wat zijn de werkzaamheden van de nieuwe Sales Support?

"De nieuwe, Sales Support, topper start zijn of haar dag met een kop koffie of thee en een praatje met collega's. Dat is rond een uur of acht. Vervolgens is het tijd voor de e-mail en het invoeren van orders. Hij of zij staat klanten te woord. De telefooncentrale komt immers voor zijn of haar rekening. Daarna worden NAW-gegevens gecheckt en bijgewerkt. Ook worden de uitgebrachte offertes na gebeld. Voor je het weet is de dag voorbij. Time flies when you're having fun."

Sales Support

Wat voor kwaliteiten mag de nieuwe Sales Support niet missen?

"We vinden het belangrijk dat iemand in de groep past; gelukkig is het een heel fijn team! Ook vinden we het fijn als de nieuwe Sales Support correct is met het verwerken van gegevens en prijzen. Technische kennis is fijn, máár het is zeker geen pré. Wel moet iemand zelfstandig kunnen werken en goed kunnen plannen."

In wat voor team komt de hij of zij te werken?

"Een heel gezellig, gedreven en enthousiast team. Iedereen gaat serieus met elkaar om en helpt elkaar waar nodig. Máár, er is ook altijd tijd voor een praatje of een grapje! Eigenlijk is het een hele mooie, platte organisatie. We durven kritisch naar elkaar te zijn en dat is heel waardevol. Anderzijds krijg je ook veel waardering voor je werk. We proberen de klant altijd centraal te stellen en deze tevreden te houden!"

Enthousiast geworden? Je vind de vacature hier!

Heb je een vraag voor Arend?

Wil je meer weten over zijn job? Of over de mogelijkheden met betrekking tot de openstaande vacature? Neem dan contact met hem op via onderstaand e-mailadres.