Nieuws - 05 April 2022 "We zoeken een enthousiaste tactisch inkoper"

Florian te Roller is sinds 2012 werkzaam bij MULTIFIX. Na zijn afstudeerstage besloot hij bij de organisatie te blijven. Inmiddels heeft hij nét een job switch gemaakt en is hij op zoek naar een nieuwe tactisch inkoper.

Lees artikel

Gefeliciteerd Florian! Je bent in maart gestart als de nieuwe Manager Inkoop. Hoe bevalt je nieuwe rol?

"Super goed! MULTIFIX heeft hele grote en vooral ambitieuze plannen. We willen de komende jaren flink doorgroeien en daar hoort natuurlijk een goed inkoopplan bij," vertelt Florian. "In mijn nieuwe rol liggen er dus allerlei uitdagingen om de verschillende business units nog dichter bij elkaar te brengen. We willen ons netwerk verder uitbreiden én we moeten inspelen op de uitdagingen in de complexe markt. Geen tijd om stil te zitten dus!"

Door jouw switch is er een plekje vrijgekomen binnen het team. Jullie zoeken nog een tactisch inkoper toch?

"Klopt. Het liefst een die net zo enthousiast en ambitieus is als de overige teamleden," zegt hij vastberaden. "Een kandidaat die een project zelfstandig beetpakt, de beste condities onderzoekt binnen ons internationale netwerk en hier vervolgens samen met zijn of haar collega's invulling aan geeft."

Welke uitdagingen liggen er momenteel?

"Veel! We bevinden ons in een hele complexe markt waarbij er op alle fronten uitdagingen zijn. Zowel op het gebied van transport, grondstoffen als de Corona pandemie. Het is een challenge om daar goed mee om te gaan en daar passende oplossingen voor te vinden. Daarnaast groeit de organisatie hard. We werken steeds meer toe naar het grote eindconcept; het leveren van een brede range aan producten met de focus op eindassemblages. Brede kennis is dus fijn! Eigenlijk is iedere dag iets nieuws."

Hoe vind je het bij MULTIFIX?

"Het is een heel fijn bedrijf, de collega's zijn leuk en we hebben (zo ver mij bekend) allemaal naar onze zin. De mate van vrijheid is groot en we mogen veel input leveren binnen de organisatie. Ik ben recent doorgestroomd naar de rol van Manager Inkoop. Je ziet dat er veel waardering is voor hetgeen dat je doet en dat dat beloond wordt met groeikansen. Ik kan me voorstellen dat dat voor een nieuwe kandidaat ook prettig is."

Nieuwsgierig naar de openstaande vacature? Klik dan hier!

Heb je een vraag voor Florian?

Wil je meer weten over de openstaande vacature? Of wil je meer weten over zijn loopbaan? Neem dan contact met hem op via onderstaand e-mailadres.