Vacature Tactisch Inkoper

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Tactisch Inkoper die we zoeken?

Scroll
Over ons

Hoe help jij ons verder groeien?

Je gaat aan de slag als Tactisch Inkoper bij de MULTIFIX Group; waar MULTIFIX Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van ruim 172 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf; voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. Erg leuk en divers, maar voor het allerbeste resultaat hebben we jouw hulp nodig!  

FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Wil je onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team? Vind je het een uitdaging om in overleg en onderhandeling met leveranciers te zorgen dat producten en diensten tijdig tegen de juiste specificaties beschikbaar zijn? Zelfs als je hiervoor met vervoerders internationale, logistieke afspraken moet maken om de import vanuit het verre Oosten te realiseren? Weet jij de juiste partners te vinden waar we totale inkoopprocessen neer kunnen leggen? Dit gaat van een marktoriëntatie tot het opvragen van offertes en het plaatsen van orders. Vind je het daarnaast interessant om een steentje bij te dragen bij het opstellen en uitvoeren van het strategisch inkoopplan? Mooi! Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent ambitieus;
  • Je bent commercieel, betrokken en resultaatgericht;
  • Je hebt meerdere jaren, aantoonbaar succesvolle ervaring in de internationale handel;
  • Je hebt affiniteit met techniek en technische processen;
  • Je bent vaardig in Nederlands, Engels en Duits.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar hebt een team nodig om tot het állerbeste resultaat te komen.
Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een job binnen een Brabants familiebedrijf met een informele cultuur;
  • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien;
  • Duidelijke doelstellingen en mooie, passende beloningen.
  • Alle tools om je werk goed uit te voeren. Lees: laptop en telefoon van de zaak.
Uitdaging

Enthousiast geworden?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en solliciteer direct.

Wil je liever nog wat meer informatie? Florian te Roller, Inkoop Manager bij MULTIFIX, kan je alles vertellen over deze openstaande vacature. Je kunt hem bereiken op het volgende nummer: +31 (0)497 55 29 23 of via florian.teroller@multifix.nl.

Je kunt uiteraard ook solliciteren per mail (vacature@multifix.nl), ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct