Uniek concept op de markt

MultiFix Assembly is de specialist in complexere mechatronische assemblages en draadbomen.

Wij kopen enkelvoudige producten in en verwerken deze in (deel)assemblages. Met ingangscontrole en controle op de eindproducten, uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers, bent u verzekerd van de kwaliteit die u eist. Deze combinatie ontlast en ontzorgt u als klant en levert u in de productie veel flexibiliteit op.

Onze aanpak is uniek: op basis van een hecht partnerschap zijn wij het aanspreekpunt voor een compleet assemblageproces.

Met productiemogelijkheden in Nederland, Oost-Europa en Azië, die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en door onze eigen organisatie worden geauditeerd, is het mogelijk om u de meest gunstige combinatie aan te bieden qua prijsniveau en levertermijn. Kortom met MultiFix Assembly kiest u voor de specialist in mechatronica die u in alle opzichten van kwaliteit voorziet.

Voorsprong door integrale aanpak

Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Om u een gunstige combinatie aan te kunnen bieden op het gebied van prijs, kwaliteit en levertermijn werken wij vanuit het volgende principe:

Initiële inkoop
Wij kopen rechtstreeks in bij gerenommeerde fabrikanten en realiseren voor u een zo gunstig mogelijke combinatie van kwaliteit en prijsniveau.

Ingangscontrole
Na een grondige ingangscontrole worden de ingekomen producten pas vrijgegeven voor productie.

Assemblage
De producten worden geassembleerd door hoogwaardig gekwalificeerde medewerkers.

Controle op het eindproduct
De aanwezigheid en functie van onderdelen wordt vastgesteld, zodat u producten direct kunt inbouwen zonder verdere controle. Eventueel voorzien wij elke (deel)assemblage van een uniek identificatienummer met bijbehorend meetrapport.

Verpakking
Conform uw specificaties.

Voorraadbeheersing
In overleg kunnen we uw voorraden mee overnemen.

Levering
Volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ waarbij we ons kunnen beroepen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid en leversnelheid.

Deze aanpak staat niet alleen borg voor optimale kwaliteit en efficiëntie, maar stelt u ook in staat om alert in te spelen op veranderende marktomstandigheden.

Meer informatie over ?

Meer informatie over ?

Neem contact op met Wiebe Burgmans Telefoon: +31 (0) 40 - 206 62 90 E-mail: Wiebe.Burgmans@multifix.nl
Assembly