Uniek concept op de markt

MULTIFIX Assembly is dé specialist in mechatronische assemblages en draadbomen. Onze unieke aanpak neemt de volledig zorg bij u weg!

Wij verzorgen namelijk het gehele traject. Van inkoop van enkelvoudige componenten en voorraadbeheersing tot de assemblage en uitvoerige kwaliteitscontrole op vervaardigde producten. Flexibiliteit is hierbij het sleutelwoord en de wens van klant is hierin leidend.

Met productiemogelijkheden in Nederland, Oost-Europa en Azië en team van medewerkers met een uitstekende diversiteit aan competenties is uw productie bij ons in de juiste handen en gaan we altijd op zoek naar de meest gunstige prijs-levertijd combinatie.

Voorsprong door integrale aanpak

Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Om u een gunstige combinatie aan te kunnen bieden op het gebied van prijs, kwaliteit en levertermijn werken wij vanuit het volgende principe:

Initiële inkoop
Wij kopen rechtstreeks in bij gerenommeerde fabrikanten en realiseren voor u een zo gunstig mogelijke combinatie van kwaliteit en prijsniveau.

Ingangscontrole
Na een grondige ingangscontrole worden de ingekomen producten pas vrijgegeven voor productie.

Assemblage
De producten worden geassembleerd door gekwalificeerde medewerkers.

Controle op het eindproduct
De aanwezigheid en functie van onderdelen wordt vastgesteld, zodat u producten direct kunt inbouwen zonder verdere controle. Eventueel voorzien wij elke (deel)assemblage van een uniek identificatienummer met bijbehorend meetrapport.

Verpakking
Conform uw specificaties.

Voorraadbeheersing
In overleg kunnen we uw voorraden mee overnemen.

Levering
Volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ waarbij we ons kunnen beroepen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid en leversnelheid.

Deze aanpak staat niet alleen borg voor optimale kwaliteit en efficiëntie, maar stelt u ook in staat om alert in te spelen op veranderende marktomstandigheden.

Meer informatie over ?

Meer informatie over ?

Neem contact op met Hein Rommers Telefoon: +31 (0)497 - 55 29 48 E-mail: Hein.Rommers@multifix.nl