Nieuws - 04 May 2022 Rob: "We zijn een heel goed team!"

Rob Hoeks is Manager 'Existing Business' bij de MULTIFIX Group. Hij werkt inmiddels bijna vijftien jaar binnen de organisatie. Ik sprak hem over zijn team en de ontwikkelingen op de werkvloer. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Lees artikel

Rob, je bent Manager Existing Business. Hoe hou jij je team scherp?

"We volgen de wereldwijde ontwikkelingen op de voet. Momenteel speelt er veel; oorlog in Oekraïne, lockdowns in China en de stijgende prijzen. Economisch gezien heeft dit erg veel impact. We bespreken dit met elkaar en kijken samen hoe we onze klanten goed kunnen blijven helpen in deze roerige tijden."

"De huidige omstandigheden vragen om meer inspanning van het team. We willen onze klanten helpen de continuiteit te waarborgen. We moeten verder vooruit kijken om de logistieke keten beter gevuld te houden. Hiervoor overleggen we veel met collega's. Zo blijven we scherp en kunnen we passende oplossingen aandragen waar nodig."

Hoe zorg je voor verbonden- en gezelligheid binnen je team?

"MULTIFIX organiseert, op jaarbasis, verschillende activiteiten. We hebben een personeelsvereniging en organiseren regelmatig teamuitjes. Het is fijn om, buiten werktijd, leuke dingen te doen samen. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen," vertelt Rob. "Ik geloof dat dit voor een goede sfeer op de werkvloer zorgt. We zijn een goed team; iedereen helpt elkaar en zo werken we samen naar de gestelde doelen toe."

Hecht je veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling?

"Zeker! MULTIFIX groeit erg snel. We vinden het belangrijk om de juiste mensen op de goede plek te plaatsen. Iedereen moet ervaring op kunnen doen binnen het bedrijf en de kans krijgen om met de organisatie mee te groeien. Ook op het gebied van HR verandert er momenteel veel. Er worden ontwikkelplannen gemaakt voor de medewerkers. Deze worden vervolgens met hen afgestemd en vastgelegd. Op deze manier kan iedereen optimaal functioneren denk ik. Het zorgt voor een goede balans!"

Welke kwaliteiten zijn van belang binnen het Team 'Existing Business'?

"We helpen klanten, binnen ons team, om de lopende bestellingen zo goed mogelijk te organiseren. Een goede informatievoorziening is daarbij belangrijk! Klanten moet de juiste informatie ontvangen over de mogelijke en geplande beschikbaarheid van hun producten en onze diensten. Goede communicatieve vaardigheden zijn een must, máár ook de accuratesse om deze boodschap op een goede manier te kunnen brengen. Het moet in het DNA van de kandidaat zitten om de klant op de eerste plaats te zetten."

"Niet geheel onbelangrijk; humor en collegialiteit mogen niet ontbreken!"

Als je niet aan het werk bent, wat doe je dan het liefst?

"Ik vind het heerlijk om een hapje te gaan eten met familie en vrienden, maar ook op mijn motor kom ik helemaal tot rust. Dat zijn voor mij echt de relax momenten!"

Heb je een vraag voor Rob?

Wil je meer weten over zijn job? Of over de mogelijkheden met betrekking tot de openstaande vacature? Neem dan contact met hem op via onderstaand e-mailadres.