NIEUWS - 10 januari 2023 Werken bij MULTIFIX GroupICT: “Je bent in contact met de gehele organisatie!”

Oscar en Ad zijn op zoek naar een nieuwe collega met een écht ICT-hart voor de zaak. Als toekomstige ICT Cloudbeheerder van MULTIFIX, kom je terecht in een professioneel team met de perfecte portie gezelligheid.

Lees artikel

Oscar, jij bent met jouw team op zoek naar een ICT Cloudbeheerder. Wat houdt die functie precies in?

Met veel enthousiasme begint hij te vertellen: “In de rol van interne ICT Cloudbeheerder, heb je een brede functie met diverse werkzaamheden. Eigenlijk is het allesomvattend. Van Cloud- en securitybeheer tot preventieve ingrepen uitvoeren. Daarbij houd je de beschikbare en benodigde capaciteit goed in de gaten. We groeien namelijk als bedrijf, en iedere gebruiker groeit daardoor ook in data. Daarnaast werk je veel samen met onze leveranciers en partners, en heb je een klantgerichte houding. We denken mee met onze externe klanten, maar helpen en ondersteunen ook onze interne klanten (collega’s). Kortom; jij voert de operationele regie uit voor MULTIFIX GroupICT.”

Genoeg uitdagingen! Hoe zien de werkdagen dan eruit?

“We beginnen iedere dag met een ‘dagstart’. Hierin bespreken we wat de dag ervoor is gebeurd, welke activiteiten voor vandaag op de planning staan en of zaken lopen waar we partners of collega’s van andere afdelingen voor nodig hebben. Geplande projecten komen ook aan bod, welke we via de SCRUM methodiek behandelen. Daardoor beheersen en benaderen we projecten op een Agile manier, wat overeenkomt met de principes van ITIL 4.” 

Oscar wordt vrolijk van zijn team: “De ICT-afdeling heeft een heel leuk team! We lachen veel, maar nemen elkaar ook serieus. De sfeer is dus informeel én professioneel. We zien de collega’s van andere afdelingen en ICT-partners ook als directe collega’s; we zijn namelijk samen één team.” Ad vult zijn verhaal aan: “Dat is waar, en het team is nog steeds volop in ontwikkeling! Servicegerichtheid is belangrijk; als zaken opgelost zijn, is het nog niet klaar. ICT doet aan opvolging en checkt of zaken goed blijven werken.”

“Met de gehele organisatie ben je in contact. Je neemt de collega’s mee in de problemen en de status hiervan. Hierdoor verhogen we ons serviceniveau!”

Ad, hoe zorg jij ervoor dat jouw collega’s zichzelf blijven ontwikkelen?

Vastberaden begint hij zijn verhaal: “Op het moment dat je iets wilt, dus ambitieus bent, zijn hier veel mogelijkheden. Onze organisatie is volop bezig met progressies, en met de groei die we beogen, denken we graag met onze mensen mee. We willen ervoor zorgen dat onze collega’s op hun plek zitten. Jezelf ontwikkelen behoort dan tot de mogelijkheden. Denk daarbij aan opleidingen, trainingen of cursussen.”

Jullie werken allebei al een tijdje bij MULTIFIX. Wat maakt het zo leuk om hier te werken?

Op beide gezichten komt een glimlach tevoorschijn. Ad vertelt: “De collega’s zijn erg collegiaal en je krijgt veel kansen hier. Wij werken op een professionele manier, maar zijn zeker informeel met Brabantse gezelligheid.” Oscar knikt instemmend en voegt toe: “Dat klopt. De werkzaamheden zijn erg divers, daardoor blijft het leuk en wordt het nooit saai. Zowel op persoonlijk als competentievlak kun je bij MULTIFIX veel kanten op. Om het blijven leren te ondersteunen, wordt tijd vrijgemaakt. Dat zorgt voor een continue uitdaging.”

In de moderne wereld van nu, kom je terecht in een ICT-team die naar de toekomst kijkt. Betrokken bij de business; geen eilandje! Als nieuwe collega wordt je goed begeleid; je ontvangt een inwerkprogramma van drie maanden waarin je ook meekijkt op andere afdelingen. Zo kun je meteen sparren met alle collega’s, waardoor je kansen kunt zien in jouw nieuwe functie. De goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair en secundair, én de leuke feestjes maken het cirkeltje helemaal rond!

Word jij de nieuwe collega van Ad en Oscar?

Bekijk dan de gehele vacature hier, en solliciteer direct. Je kunt natuurlijk ook meteen jouw sollicitatie versturen naar vacature@multifix.nl

Meer weten over de vacature ICT Cloudbeheerder?

Neem dan contact met Ad op via de onderstaande link!