Nieuws - 10 May 2022 De Achthonderd | "Samen leren wat werkt!"

Samen leren wat werkt. Het is dé slogan van De Achthonderd; een programma dat opgezet is als opleidingstraject in samenwerking met diverse partners en bedrijven. Doel van het programma? Om in 2023 tenminste 800 mensen van 18 jaar en ouder met een maatwerk opleidingstraject te hebben begeleid naar duurzamere arbeidsrelaties. De focus ligt hierbij op de mensen die extra ondersteuning nodig hebben.

Lees artikel

Het programma heeft, het eerste jaar, al succesvolle matches gemaakt tussen werknemers en werkgevers. Bij de MULTIFIX Group weten we hier alles van; Alex Ramirez versterkt namelijk sinds begin april ons logistieke team. Een waardevolle toevoeging waar we maar al te trots op zijn!

Onze HR Manager, Gertrude van Dulmen, kwam via een arbeidsmarktrelatie in contact met de Achthonderd. Zo heeft ze Alex uiteindelijk leren kennen. Sollicitatiegesprekken en proefdagen, bij onze collega José, volgden en al snel wisten ze beide; dit is een match!

Alex, die afkomstig is uit Cuba, werd tijdens deze gesprekken bijgestaan door zijn Nederlandse vriendin. Na de zomer hoopt hij te starten met de opleiding 'Assistent Logistiek'. Dit zou de doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie aanzienlijk vergroten! We vinden het mooi om iemand met deze ambities aan ons team toe te voegen!

MULTIFIX Group is betrokken bij de instroom, het opleiden én begeleiden van kandidaten. We hebben grote ambities en hopen deze zo verder vorm te kunnen geven. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel en dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Een programma als De Achthonderd is er daar één van. Hierover hopelijk snel meer!

Heb je een vraag met betrekking tot bovenstaand bericht?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande e-mailadres.