Nieuws - 06 April 2022 "We zoeken een toffe Sales Support België!"

Martijn Verhoeven is Sales Representative België bij MULTIFIX. Sinds een jaar vervult hij deze rol met veel plezier. Inmiddels is hij op zoek naar een Sales Support die hem ondersteuning kan bieden op verschillende vlakken. Ik sprak hem over deze job en hij wist me, vol enthousiasme, te vertellen wat hij nu precies zoekt.

Lees artikel

Martijn, je bent op zoek naar een nieuwe collega. Kun je iets meer over de job vertellen?

"Ik zoek een Sales Support België die werk uit handen neemt. Eigenlijk zodat ik me meer op de Belgische markt kan focussen. Denk daarbij aan het voorbereiden, beoordelen, uitbrengen en opvolgen van offertes. Ik vind het ook heel belangrijk dat het CRM-systeem altijd up-to-date is. De benodigde overzichten moeten altijd voor handen zijn."

Wat zoek je in een kandidaat?

"We zoeken een toffe kandidaat die samen met mij aan hetzelfde zeel trekt," zegt Martijn met een lach. "Zoals we dat dan in Geel zeggen! Iemand die, met mij, de Belgische markt wil veroveren. Van de nieuwe kandidaat wordt verwacht dat hij of zij verschillende administratieve taken oppakt, offertes maakt, klantgesprekken documenteert en ondersteunt bij het zoeken naar nieuwe potentiele klanten. Een breed pakket, wat het ook een mooie uitdaging maakt."

"Dit alles doen we vanuit het kantoor in Bergeijk; waar we met een plezant team werken aan de verdere groei van ons bedrijf!"

Je bent zelf een aantal jaar geleden ook al werkzaam geweest binnen MULTIFIX én je besloot terug te keren. Je moet je wel goed voelen binnen de organisatie?

"Ja zeker! Er heerst een hele open, Brabantse mentaliteit. Dat spreekt me héél erg aan. Ook de groeimogelijkheden zijn fijn; je krijgt binnen MULTIFIX alle kansen. Het is ook gewoon een toffe club mensen. Er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd. Dat gaat van een feestje tot een vrijdagmiddagborrel en etentjes met het team. Super!"

"Het is mooi om te zien hoe de organisatie de afgelopen jaren gegroeid is. Toen ik destijds bij MULTIFIX begon, werden er alleen bevestigingsmaterialen verkocht. Nu doen we véél meer dan dat. Inmiddels is het bedrijf namelijk ook uitgegroeid tot een internationale speler met productiemogelijkheden in Azië en Europa."

Heb je een vraag voor Martijn?

Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mail adres. Zorgen wij dat het bij hem terecht komt.