Nieuws - 23 February 2022 "Op de afdeling HR is geen dag hetzelfde!"

Angelique Michiels is HR medewerkster bij de MULTIFIX Group. Sinds april ondersteunt ze Gertrude van Dulmen, HR Manager, bij haar dagelijkse werkzaamheden. Benieuwd wat daar zoal bij komt kijken? Lees dan snel verder.

Lees artikel

Vertel Angelique, wie ben je?

"Ik ben Angelique Michiels, 49 jaar en geboren en getogen in Reusel. Na mijn studie heb ik jarenlang diverse functies bij de Rabobank in Bladel bekleed; van medewerker bedrijvenbalie tot assistent bedrijvenadviseur. Ook heb ik nog enkele jaren gewerkt op het Lokaal Administratie Centrum van de Rabobank, eerst in Bladel en daarna nog drie jaar in Oirschot."

"Later heb ik besloten het bankwezen uit te gaan en kwam ik bij een klein administratiekantoor in Eersel terecht. Ik ben me verder gaan verdiepen in loonadministratie en heb daar uiteindelijk nog een diploma in gehaald. Dat was een eyeopener! Ik kwam erachter dat ik dat eigenlijk het liefste deed. Hierna heb ik 9 jaar bij een kantoor in Hapert gewerkt. Van loonstroken maken tot contracten opstellen, pensioenmutaties en advisering aan klanten. Een heel fijn bedrijf, waar ik mezelf goed heb kunnen ontwikkelen!"

"Toch was er de wens om nog één overstap te maken. Ik was gewend om voor verschillende klanten te werken. Het leek me leuk om nu voor mijn collega's te werken; meer in een HR functie dus. Ik wil zaken voor hen regelen en onderdeel van een bedrijf zijn."

Hoe ben je uiteindelijk op de HR afdeling van MULTIFIX terecht gekomen?

"Een vriendin van me zag de vacature van MULTIFIX voorbij komen en dat leek haar wel iets voor mij. Van het een kwam het ander en voor ik het wist had ik een telefonisch kennismakingsgesprek met Gertrude. Dat voelde meteen heel goed!"

"Ik heb voorheen altijd in grotere teams gewerkt en moet zeggen dat ik het wel spannend vond dat de afdeling HR hier zo klein is. Juist omdat we maar met zijn tweeën zijn, is een klik extra belangrijk. Gelukkig is die klik er en werken Gertrude en ik fijn samen!"

En je werkdagen? Hoe zien die er op de afdeling HR uit?

"Ik werk drie dagen. Eigenlijk begin ik altijd met mijn mail. Ik beantwoord deze en vul mijn to-do-list aan. Samen met Gertrude neem ik de actielijst door."

"Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de personeelsdossiers, het opstellen van contracten en werkgeversverklaringen, pensioen en ziekteverzuim. Ik zorg dat de loonstroken in orde zijn en iedereen zijn of haar salaris op tijd krijgt. Daarnaast werk ik mee aan verschillende, mooie projecten, Lease-a-Bike was er daar een van. Het is een fietsplan waarmee we onze werknemers willen stimuleren om met de fiets naar het werk te komen. Eigenlijk is geen dag hetzelfde, die afwisseling vind ik fijn!"

Hoe ervaar je het bij MULTIFIX?

"MULTIFIX voelde meteen als thuis. Ik heb het onwijs goed naar mijn zin. Er heerst een 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' mentaliteit. Ik vind het ook leuk dat je contact hebt met alle collega's. Als ik een vraag voor iemand heb, ga ik gewoon naar hem of haar op zoek. Soms ben ik ook een luisterend oor. Dat persoonlijke is heel fijn!"

Heb je een vraag voor Angelique?

Wil je meer weten over haar job? Of over haar dagelijkse werkzaamheden? Neem dan contact met haar op via onderstaand e-mailadres.