NIEUWS - 27 July 2023 Op bezoek bij partner Lubo

Bij MULTIFIX vinden we het belangrijk om het contact te onderhouden met onze partners. Dat gaat zowel via de mail als telefonisch, maar natuurlijk ook in de vorm van een fysieke afspraak! Lees hier meer over ons bezoek aan partner Lubo en de Lubo Fasteners.

Contact

Lubo Fasteners is al jaren bekend. Sinds 2019 is Lubo gevestigd in Kamperland; een mooi bedrijfspand met ruimte voor een geavanceerde productielijn, opslag, logistiek en diverse kantoorruimtes. Vorige week bezochten onze verkopers Lubo op haar locatie, waar de directie ze hartelijk ontving.

Waarom op bezoek?

Als MULTIFIX zijnde, vinden we het erg belangrijk om up-to-date te zijn én om goed contact te houden met onze partners. Daarom gaan onze verkopers regelmatig op bezoek, ditmaal bij Lubo. Op locatie kregen Arend, Brent en Tijn een training. Eén onderdeel daarvan was PFAS-vrij monteren. Dit is een jaarlijks terugkerende training, waarbij ze iedere keer nieuwe dingen leren. Daarnaast werd een rondleiding door het hele productieproces verzorgd. Door de training, rondleiding en transparantie van Lubo, kunnen wij onze klanten nóg beter bedienen en het juiste verhaal vertellen.

"Stop met smeren, start met monteren!"

Lubo

Montage vergemakkelijken, op een kostenbesparende en duurzame manier. Dat is het motto van Lubo-oprichter Peter de Bruine. Doordat hij zelf jarenlang monteur was, ondervond hij dagelijks de frustratie van vast vretende bouten. Daarom bedacht hij in 2013 de innovatieve oplossing: Lubo. Een (RVS) bout voorzien van een droge smering.

Hoe werkt het?

Lubo voorziet (RVS)schroefdraden van een milieuvriendelijke smering. Met een visioncamera-gestuurd proces wordt een egale droge smeerlaag aangebracht op de schroefdraad. De wrijving zorgt voor smelting; daardoor functioneert de lubricant als een wax. De schroefdraad is hiermee in één vloeiende beweging vast of los te draaien.

PFAS-vrij

PFAS zijn chemische stoffen die door de mens zijn gemaakt. Dit kunnen schadelijke stoffen zijn, zowel voor de gezondheid van mensen als voor het milieu. Waar het bij PFAS gaat om een chemisch proces, gaat Lubo voor natuurlijke grondstoffen. Daardoor is het duurzaam en milieuvriendelijk. Lubo heeft als enige een PFAS-vrij smeermiddel.

Livetesten mogelijk

Door de trainingen verbreden onze verkopers hun kennis en blijven ze up-to-date. Natuurlijk hebben wij Lubo Fasteners in ons assortiment. Wil je deze bestellen of eens livetesten? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact op met Arend Ax via: +31 (0)6 11 75 71 32 of arend.ax@multifix.nl.

Stel jouw vragen aan Arend!