NIEUWS 22 november 2022 "MULTIFIX groeit, en onze ambities groeien mee"

Kim Rommers, 22 jaar, is werkzaam als Sales Support Specials in het team 'Existing Business'. Al vijf jaar werkt ze met veel plezier bij MULTIFIX; begonnen als stagiaire en gegroeid tot volwaardig collega. Lees hieronder het hele verhaal van Kim!

Lees artikel

Vertel, hoe is jouw carrière hier gestart?

"Voor mijn opleiding Vestigingsmanager Groothandel ging ik in 2017 op zoek naar een fijn en leerzaam stagebedrijf. Ik ben toen bij MULTIFIX terechtgekomen, omdat mijn vader daar al lang werkzaam was (en nog steeds is). Om die reden wist ik al veel van het bedrijf af. De sfeer en manier van werken sprak mij direct aan, waardoor de keuze snel gemaakt was." Tijdens haar stage bleek het een goede match te zijn, want voor haar tweede stage kwam Kim terug. "Alles bij elkaar opgeteld, werk ik vijf jaar bij MULTIFIX. Waarvan drie jaar in vast dienstverband."

Neem ons eens mee in jouw dag: wat zijn jouw taken?

"Mijn functie is Sales Support Specials in het team 'Existing Business'. Wij zijn in totaal met zijn drieën verantwoordelijk voor het beheer van dit klantenpakket. Mijn werkzaamheden zijn erg divers: van orders verwerken en offertes maken, tot het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Daarbij is het samenspel tussen collega’s en andere afdelingen erg belangrijk.” Vol enthousiasme vertelt Kim door: “Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat iedere klant verschillend is. Dat maakt het werk ook zo gevarieerd, waardoor je nooit in een stille modus terechtkomt.”

Hoe zie jij jouw MULTIFIX-toekomst?

“MULTIFIX groeit natuurlijk ieder jaar, zo ook de teams en afdelingen.” Als 22-jarige, merkt Kim dat ze graag mee wil groeien. “In de toekomst zou ik graag willen groeien in mijn functie. Daar hoort meer verantwoordelijkheid bij, maar ook het zetten van stappen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. MULTIFIX staat zeker open voor mijn groeiambitie, en wil hier graag in meedenken. Zo vraagt mijn leidinggevende regelmatig aan mij hoe ik mijn functie zie, en hoe ik dit zie over een aantal jaar.”

"Dat verschillende vacatures intern vervuld worden, geeft aan dat de groeimogelijkheid zeker aanwezig is!"

Waarom werken bij MULTIFIX Group?

Met een lach op haar gezicht vertelt Kim waarom het werken bij MULTIFIX Group zo leuk is. “MULTIFIX is een gezellig bedrijf, waar je snel aansluiting vindt bij de huidige medewerkers. Daarnaast wordt goed voor je gezorgd namens het bedrijf. Wanneer je graag wilt doorgroeien en ontwikkelen, zijn hier genoeg mogelijkheden voor. Elke dag is hier anders, en elke dag is weer uitdagend. Naast het harde werken, is vooral ruimte voor gezelligheid.”

“Terugkijkend op de jaren dat ik hier al zit, is het bedrijf zó snel gegroeid. We zijn meegegaan met de tijd, en nog verder geprofessionaliseerd.”

Wil jij de nieuwe collega van Kim worden? Goede keuze! Check hier alle openstaande vacatures en solliciteer direct.

Wil je meer weten over werken bij MULTIFIX?

Neem dan contact op met Elke, onze HR Adviseur