Nieuws - 12 May 2022 Nieuwsbericht | Verbonden met Navitas Capital

Verbondenheid; dat is waar MULTIFIX sinds 1988 voor staat. Samen met onze partners, klanten en medewerkers werken we elke dag aan mooie oplossingen. Om onze ambities waar te maken en dit in de toekomst nog beter te kunnen doen, zijn we een samenwerking aangegaan met Navitas Capital.

Lees artikel

MULTIFIX is een meer dan gezond bedrijf. Waarom kiezen jullie voor een investeerder?

“Door toetreding van Navitas Capital kunnen we de uitvoering van onze strategie versnellen. De komende jaren willen we ons gaan focussen op de digitalisering en internationalisering van onze onderneming," vertelt Arthur Burgmans, directeur, groot aandeelhouder bij MULTIFIX."

"We vinden het heel belangrijk dat we als MULTIFIX kunnen blijven wie we zijn," vervolgt Arthur zijn verhaal. "In onze zoektocht hebben we ons vooral gefocust op de normen en waarden van de verschillende partijen. De normen en waarden van Navitas Capital sluiten perfect aan bij die van MULTIFIX. Een investeringsmaatschappij met familieachtergrond die zich richt op de langetermijngroei. Het is de perfecte partner voor ons als bedrijf."

"We zijn zeer onder de indruk van de marktpositie en de ontwikkeling die de onderneming door heeft gemaakt," zegt Ernst-Jan Koziolek, Investment Director bij Navitas Capital. "De ondernemersmentaliteit, langetermijnvisie en uitstekende marktreputatie van het bedrijf vormen de gemeenschappelijke basis voor het strategisch partnerschap tussen MULTIFIX en Navitas Capital. MULTIFIX heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler. We zien veel groeimogelijkheden om die positie verder te versterken. We kijken uit naar de samenwerking met het management."

Wat verandert er binnen MULTIFIX na toetreding van Navitas Capital?

“Het belangrijkste voor MULTIFIX zijn de medewerkers. Voor hen verandert er niets. De continuïteit blijft, door de toetreding van Navitas Capital, gewaarborgd. Dit geldt ook voor onze partners, klanten en leveranciers. MULTIFIX blijft MULTIFIX. Door de investering kunnen we onze strategie uitrollen en verder optimaliseren."

“In de directie zal echter wél een verschuiving plaats gaan vinden. Ik zal een stapje terug doen in de dagelijkse aansturing en een meer adviserende rol aannemen als lid van de directie en aandeelhouder. De huidige directie heeft haar commitment voor de langere termijn bevestigd. De plek die ik, als CEO achterlaat, zal ingevuld worden door Arno Heesters. Hij is ruim dertig jaar werkzaam binnen MULTIFIX. Grotendeels als CCO. De functies van de overige directieleden, Jeroen Westerink als CFO en Edwin van Diessen als SCD, blijven ongewijzigd."

Hoe voelt dat? Na al die jaren?

“MULTIFIX is, sinds de oprichting in 1988, uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met ambitieuze en betrokken medewerkers. Ik ben héél trots op wat we samen neer hebben weten te zetten," vertelt Arthur zichtbaar geëmotioneerd. "Om verder te kunnen groeien, zochten we een partner met dezelfde normen en waarden. Deze partner hebben we gevonden in Navitas Capital. Samen kunnen we verder groeien en de marktpositie versterken."

“Ik ben er van overtuigd dat we samen nóg sterker staan," voegt Arno Heesters hieraan toe. "Met de toetreding van Navitas Capital kunnen we onze ambities waar gaan maken. Een belangrijke stap richting de toekomst voor zowel onze relaties als onze medewerkers."

Navitas Capital

Wil je het gezamenlijke persbericht van MULTIFIX en Navitas Capital lezen? Klik dan hier.

Heb je een vraag met betrekking tot bovenstaand bericht?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande e-mailadres.