Nieuws - 05 January 2022 "De rol van Logistiek Medewerker is heel divers!"

Roel Jansen is 33 jaar en woont in Bergeijk. Sinds september 2020 is hij werkzaam als Logistiek Medewerker bij MULTIFIX. We spraken hem over zijn loopbaan, zijn job binnen de organisatie en de nieuwe kandidaat die ze zoeken.

Lees artikel

"Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de retail, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. De openstaande vacature van Logistiek Medewerker zag ik voorbijkomen in de krant. Als oud inwoner van het pittoreske Duizel wist ik wie Richard Wijnen was. Na het lezen van de advertentie, waar zijn contactgegevens bij vermeld stonden, heb ik hem meteen opgebeld. Ik had natuurlijk ook een standaard brief kunnen sturen, maar persoonlijk contact leek me beter! Ik heb geïnformeerd naar de mogelijkheden en mocht gelijk op gesprek komen. Dat voelde meteen heel goed, het was heel open en dorps!"

Hoe vindt je het als Logistiek Medewerker bij MULTIFIX?

"Heel leuk! De werkzaamheden zijn super divers. Ik krijg van alle logistieke processen veel mee. Graag help ik dan waar kan, die afwisseling is heel fijn! Ik weet van iedereen wat hij of zij doet. Dat maakt het makkelijk om bij te springen in geval van nood. Ik vind het leuk om naar oplossingen te zoeken en samen kunnen we snel schakelen."

"Ook ga ik wel eens mee naar klanten, daar zie je veel gebeuren. Dat maakt dat ik goed begrijp waarom en ik sneller links kan leggen."

Wat zoeken jullie in de nieuwe Logistiek Medewerker?

"We zoeken iemand die de logistiek komt versterken. Dit gaat van het laden en lossen van vrachten tot order picken en het verwerken van inkomende goederen. Alles moet ingeboekt worden in het ordersysteem zodat we het intern kunnen verwerken. Een harde werker dus, liefst met spierballen! Je moet wel wat kracht kunnen verzetten namelijk. We sjouwen veel met dozen! Al hebben we daar wel hulpmiddelen voor."

"We vinden het belangrijk dat iemand binnen het team past en een echte teamplayer is. Je bent vaak met verschillende dingen tegelijk bezig. Het is fijn als je snel kunt schakelen en secuur werkt."

Welke uitdagingen liggen er nog?

"We hebben ambitieuze plannen en willen flink groeien. Inmiddels zijn we een heel eind op weg, maar de logistieke processen kunnen zeker nog verbeterd worden. Vaak moeten er verschillende dingen tegelijkertijd gebeuren. De orders zijn hier een goed voorbeeld van. Het kan zijn dat deze nog niet helemaal compleet zijn en we nog wachten op een andere levering. Ik denk dat we op dat vlak nog dingen kunnen verbeteren!"

Wat spreekt je zo aan aan MULTIFIX?

"Het is een warm nest! Ook de diversiteit in de werkzaamheid vind ik heel fijn! Elke dag is anders. Iedereen is heel erg behulpzaam, ongeacht van welke afdeling hij of zij komt. Er is hier geen sprake van hierarchie. Ik denk dat veel mensen al gauw aan boutjes, moertjes en schroefjes denken als ze de naam 'MULTIFIX' horen vallen. Het is véél meer dan dat!"

Hoe zijn de doorgroeimogelijkheden?

"Dat ligt er natuurlijk aan wat je zelf voor ogen hebt. Ik zou heel graag verder willen groeien in mijn rol, maar er zijn ook anderen die deze ambities hebben. Deze business is voor mij nieuw. Ik wil wel graag meer leren en dat heb ik aangekaart. Je krijgt daar ook de middelen voor toegereikt. De kansen die ik krijg, grijp ik dus graag aan."