Nieuws - 30 March 2022 Kees: "De relatie met MULTIFIX is goed!"

Kees Lepelaars is één van de drie founders van SportsLounge 1988 en de gelijknamige SportsBox in het Philips Stadion. MULTIFIX is al vier seizoenen lid van dit initiatief! Met regelmaat nemen we klanten mee naar de wedstrijden van PSV. Onwijs gaaf, máár dat hebben we natuurlijk allemaal te danken aan Kees. Daarom willen we hem vandaag in het zonnetje zetten!

Lees artikel

Kees, kun je iets over jezelf vertellen?

"Ik ben Kees, 45 jaar en kom uit het mooie, pittoreske Riethoven. Twintig jaar lang ben ik werkzaam geweest in de voetballerij, bij zowel Lommel SK als FC Eindhoven. Een jaar of vier geleden heb ik er bewust voor gekozen uit de professionele sport te stappen. Ik had behoefte aan een betrouwbaardere omgeving en meer structuur binnen ons gezin. Inmiddels ben ik bedrijfsleider bij i-Level ICT-Solutions. Die fulltime baan combineer ik met onder andere de SportsLounge. De passie voor voetbal zal altijd blijven. In samenwerking met Hub Janssen & Marton Wolterink hebben we het SportsLounge 1988-concept geïnitieerd."

Hoe is die samenwerking tot stand gekomen?

"Hub en Marton zijn beide horeca- en eventondernemers uit Valkenswaard. Naast de persoonlijke 'klik' en het onderlinge vertrouwen, vullen we elkaar vanuit onze individuele kwaliteiten ook heel goed aan. Een jaar of vier geleden werden we door PSV uitgenodigd om eens te komen brainstormen over de combi voetbal & business," vertelt Kees. "Ideeën hadden we genoeg! Gedurende het gesprek kwam de grote vraag; of we onze ideeën niet uit wilde werken en toe wilde passen. Daar hebben we niet lang over na hoeven te denken. Al snel hadden we een overeenstemming met PSV. Als ondernemers huren we de ruimte van PSV. Zo is de SportsLounge 1988 geboren!"

Welke Kempische bedrijven hebben een lidmaatschap?

"We hebben momenteel zo'n 60 bedrijven als lid mogen verwelkomen waarvan bijna 75% afkomstig uit de Kempen. Denk hierbij aan Vencomatic, Berma, Theuws Groep en Van De Huijgenvoort. We hebben bewust gekozen voor een gemoedelijke businessclub. Ook omdat we willen dat regionale ondernemers hun gasten kunnen ontvangen in een gemoedelijke, sportieve omgeving. Ze moeten zich thuis voelen! Ons credo is niet voor niets: sports, business and fun. Daarnaast lagen onze connecties voornamelijk in de Kempen. MULTIFIX is hier misschien wel hét voorbeeld van!"

"Het is onwijs gezellig om elkaar daar tegen te komen. Eigenlijk is het netwerken. Alleen moet dat in onze optiek op een ongedwongen en vriendelijke manier gebeuren. Ik denk ook dat dat is wat Kempische bedrijven, als MULTIFIX, aanspreekt. Zelf ben ik ook veel aanwezig. Misschien is dat ook juist de kracht achter ons concept. We doen waar we ons zelf goed bij voelen, dat straal je dan ook uit."

Het uitzicht vanuit de SportsLounge 1988 in het Philips Stadion te Eindhoven.

"Toen we startte bevatte de SportsLounge 1988 120 plaatsen. Binnen no-time waren we uitverkocht. Daarom hebben we uiteindelijk besloten uit te gaan breiden. Dat werd de SportsBox. Nu beschikken we in totaal over 170 plaatsen. Beide ruimtes zijn inmiddels ook buiten de wedstrijden om te gebruiken voor feestjes, vergaderingen en presentaties."

Hoe is de relatie met MULTIFIX?

"Uitstekend! Ik ken Arthur Burgmans, CEO van MULTIFIX, al meer dan 20 jaar en ik durf wel te stellen dat we in die tijd ook een vriendschappelijke band hebben opgebouwd. Daterend uit de tijd dat ik bij Lommel SK werkte en," zegt hij met een lach. "MULTIFIX nog sponsorborden vol Chinese tekens had. Niemand begreep dit en daar confronteerde ik hem mee. Arthur was het met me eens en legde me uit dat het juist aandacht trekt. Ook omdat het vraagtekens oproept. Uiteindelijk had iedereen het erover..."

"Ik heb zelfs ooit op het punt gestaan om bij MULTIFIX te komen werken. Op het allerlaatste moment heb ik daar -in alle transparantie- samen met Tuur vanaf moeten zien. Ik kon op dat moment promoveren naar Algemeen Directeur bij Lommel SK. Hij begreep en ondersteunde die moeilijke beslissing. Dat typeert hem en heeft onze band nog hechter gemaakt. Daar ben ik hem heel dankbaar voor! Door de jaren heen heb ik veel medewerkers van MULTIFIX leren kennen. Heel leuk om iedereen te leren kennen en zo ook een persoonlijke relatie met ze op te bouwen. Het is een fijne club mensen. We ontvangen ze graag in de SportsLounge 1988!"

Heb je een vraag voor Kees?

Of wil je meer weten over de samenwerking met MULTIFIX? Neem dan contact met hem op via onderstaand e-mail adres.