Nieuws - 14 February 2023 "Je krijgt de kans om je eigen pad te bewandelen!"

Manuela Smolders is 25 jaar oud en woont met haar twee kindjes in het Belgische Lommel. Sinds mei 2022 werkt ze als Marketeer op de Marketing and Communication afdeling bij MULTIFIX. We spraken haar over haar ervaringen met de organisatie. Maar natuurlijk ook wat ze fijn vindt om te doen na een 'lange’ werkdag; iets met sporten en uiteten gaan. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Lees artikel

Hoe ben je het communicatievak ingerold?

Het was niet erg gek dat Manuela het communicatievak inrolde. Ze denkt even na en vertelt erop los: "Tijdens mijn middelbare schooltijd volgde ik de studierichting Toerisme. Het vak 'Public relations' was hier onderdeel van. Zo ontdekte ik mijn liefde voor het vak. Toen ik mijn diploma op zak had, besloot ik Communicatie te gaan studeren aan Fontys Hogeschool Economie en Communicatie in Eindhoven. All the rest is history."

Hoe ben je bij MULTIFIX terecht gekomen?

"Ik zag de vacature voor 'Junior Marketeer' voorbijkomen op LinkedIn via iemand binnen mijn netwerk. En ik was meteen enthousiast! Op dat moment werkte ik bij een reclamebureau; een hele leerzame tijd. Maar, toch bleek dit niet bij mij als persoon te passen. Ik wilde graag onderdeel van één organisatie uitmaken."

"Na mijn sollicitatiegesprekken had ik een goede eerste indruk van het bedrijf. Deze is nooit meer veranderd; de sfeer is heel gemoedelijk en je krijgt alle vrijheid om je te ontwikkelen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Dat vind ik erg fijn! De ene keer mag ik me van mijn creatiefste kant laten zien bij het maken van content. De andere keer regel ik verschillende interne zaken of ben ik juist bezig met een externe campagne. Dat laatste vond ik trouwens heel tof om te doen!" Vertelt ze opgewekt.

"Ik werkte een paar weken bij MULTIFIX toen ik mijn eerste, grote campagne op poten mocht gaan zetten. Het voelt goed dat je dat vertrouwen krijgt"

Wat doe je het liefst na een lange werkdag?

"Ik sport, via MULTIFIX, bij FitFactory en ben hier dus regelmatig te vinden. Sinds ik hiermee gestart ben let ik meer op mijn voeding, máár it's all about balance. In het weekend breng ik tijd door met mijn kids, doe ik leuke dingen met vrienden, ga ik uiteten of naar een feestje. Latin is favoriet; dat heeft alles te maken met mijn Colombiaanse roots, haha!"

Wat vind je het leukst aan je job?

"Lastig! De verschillende elementen van Marketing en Communicatie spreken me heel erg aan. Ik ben een échte allrounder. De afwisseling die ik heb binnen mijn rol is super. Die diversiteit heb ik ook nodig; ik kan me ontwikkelen en allerlei facetten van het vak ontdekken."

"Zo vind ik vormgeving bijvoorbeeld heel leuk! Dat ontdek ik nu pas écht. Ik kende de basis al, maar leer steeds meer bij. Maar ook op andere vlakken blijf ik mijzelf ontplooien. Ik krijg de mogelijkheid om cursussen te volgen als ik daar behoefte aan heb. Dat je die kans krijgt, is enorm waardevol!"

"MULTIFIX voelt als thuiskomen. Op een van de eerste dagen zei een collega tegen me: "Manu, je bent nu al one of the guys hier!" "Dat vond ik zo leuk! Ook vind ik het heerlijk dat je je eigen pad kunt bewandelen en alles goed geregeld is."

De slogan van MULTIFIX is People.Parts.Products. Dat people voorop staat, verbaast me niet. I couldn't agree more!"

Wil jij de nieuwe collega van Manuela worden? Goede keuze! Check hier alle openstaande vacatures en solliciteer direct.

Wil je meer weten over werken bij MULTIFIX?

Neem dan contact met Elke, onze HR Adviseur