MULTIFIX: official partner van FreeKickPro®

MULTIFIX: official partner van FreeKickPro®

Eind vorig jaar is het contract getekend! Het is dus officieel: MULTIFIX is partner van FreeKickPro®!

Dat MULTIFIX een grote liefde heeft voor sport is geen nieuws. We zijn immers jaren sponsor geweest van FC Eindhoven. Tijd dus om een nieuwe weg in te slaan! Inmiddels zijn we partner van FreeKickPro®. Dit is een initiatief van Antwan Rijkers en Machiel Debets. Beide ook afkomstig uit de Kempen!

Benieuwd naar deze nieuwe samenwerking? Lees dan snel verder!

Wat is FreeKickPro®?

FreeKickPro® is een gepatenteerde innovatie. Hij richt zich op de professionele training van vrije trappen. Er word wedstrijdechte weerstand gecreëerd. Daarnaast verzamelt FreeKickPro® data over iedere vrije trap. Hieruit volgen belangrijke inzichten voor de staf. Wie neemt de beste vrije trap per zone? Vanuit welke zones is het team het best? Of welke juist niet? Welke muuropstelling is het meest succesvol voor de keeper? Naar aanleiding van deze analyses kunnen er belangrijke keuzes gemaakt worden. Deze dragen bij aan de team prestaties!

FreeKickPro® is de perfecte tool! Het ontwikkeld de skills van de spelers en keepers. Het bereid ze voor op cruciale situaties in wedstrijden.

Wat is de bijdrage van MULTIFIX?

Toen dit initiatief op ons pad kwam waren we al snel enthousiast. We investeren in de laatste fase van de productie. Dit is het productie klaar maken. MULTIFIX Assembly is verantwoordelijk voor de inkoop van de onderdelen. Daarnaast zal MULTIFIX ook de assemblage en het onderhoud verzorgen.

Dit sluit perfect aan op de core business van MULTIFIX Assembly. MULTIFIX Assembly is specialist in het samenstellen van mechatronische en mechanische assemblages. Daarnaast nemen we ook de volledige zorg van de klant over. Hierbij kan je denken aan de inkoop van de onderdelen, het voorraadbeheer en het testen van alle producten. Dit doen we voordat ze verzonden worden vanuit ons pand in Bergeijk.

De eerste FreeKickPro® zal aan het einde van het eerste kwartaal geassembleerd worden. Deze word geleverd aan niemand minder dan PSV. Een interessante samenwerking! Daarnaast is het ook een mooie uitbreiding van ons assortiment!

Vanaf volgend seizoen is elke vrije trap in de Champions League “Powered by MULTIFIX”.

Voor meer informatie: https://www.freekickpro.com/

Op de foto: Mede oprichter FreeKickPro® Antwan Rijkers (links) en MULTIFIX directeur Arthur Burgmans (rechts).