NIEUWS - 13 February 2024 Verbonden met... Cost Engineer Arnoud Joosten

Arnoud is een echte Bourgondiër, viert en organiseert carnaval het hele jaar door en is al bijna 8 jaar verbonden met MULTIFIX. Benieuwd wat hij precies doet als Cost Engineer? Lees dan snel verder!

Contact

"In mijn zoektocht naar een nieuwe baan zei een oud collega van me dat ik maar eens op gesprek zou moeten gaan bij MULTIFIX, dat zou wel bij me passen. Na een kennismakingsgesprek van bijna 2 uur wist ik dat hij gelijk had. Ik voelde me direct op mijn plek en begon niet veel later als Project Manager in dit gezellige Kempische familiebedrijf."

Ondertussen is je functie verandert, wat doe je als Cost Engineer?

"Klopt, sinds twee jaar mag ik mezelf Cost Engineer noemen en ben ik bezig met de digitalisering van calculaties. Ik voer alle gegevens in, controleer ze en zet ze om naar de juiste prijzen voor verkoop. Dit doen we om onze klanten nog verder te kunnen ontzorgen.

In vorige werkervaringen heb ik ook als Cost Engineer mogen werken maar de manier waarop we het nu doen is een compleet nieuwe wereld. Dit maakt het een extra leuke uitdaging en kan ik er veel van mijn eigen ideeën in kwijt", vertelt Arnoud trots.

Doe je dit allemaal alleen?

"Niet meer. Sinds vorige week heb ik er versterking bijgekregen om nog sneller onze calculaties uit te werken en onze klanten zo snel mogelijk vooruit te helpen. We zouden eigenlijk nog wel iemand kunnen gebruiken om dit proces zo efficiënt mogelijk te maken. Dus heb jij kennis of affiniteit met productieprocessen, ben je gedreven en wel in voor een geintje? Misschien past deze functie perfect bij jou."

Voordat iemand solliciteert willen ze denk ik nog iets meer over jou weten. Wat doe je graag in je vrije tijd?

"Carnaval vieren!" Naast hard werken laat Arnoud weten dat hij het belangrijk vindt om een goede werk-privé balans te hebben. "Ik ben een echte Bourgondiër en ben als klein mannetje besmet met het carnavalsvirus. Al jaren ben ik lid van de Raad van Elf en actief bestuurslid van Stichting Carnavalsviering Striepersgat. De afgelopen dagen hebben we een mooi feest gebouwd met iedereen in Valkenswaard. Iedereen hoort erbij en doet mee met carnaval. Je doet het écht samen en dat herken ik ook sterk terug bij MULTIFIX. De mensen staan hier echt voorop en zijn de succesformule van de organisatie. Daarom is het ook geen straf om het carnavalspak terug in de kast te leggen en weer aan het werk te gaan."

Enthousiast geworden van Arnoud en zie je jezelf wel werken in een gezellig bedrijf waar de medewerkers centraal staan? Solliciteer hier op een van onze vacatures.

SOLLICITATIEFORMULIER

Solliciteer direct    Heb je een vraag over deze vacature?

    Onze HR Adviseur, Elke, kan je hier alles over vertellen.