Vacature (Senior) Accountmanager Assembly (Binnendienst)

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Accountmanager Assembly die we zoeken?

Scroll
Over ons

Hoe help jij ons verder groeien?

Je gaat aan de slag als (Senior) Accountmanager bij de MULTIFIX Group; waar de productgroepen Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van 164 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers (intern én extern), werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf; voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. Erg leuk en divers, maar voor het allerbeste resultaat hebben we jouw hulp nodig!  

FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Wil jij jouw bijdrage leveren in het verbeteren van de klanttevredenheid en het verhogen van het rendement? Wil je bestaande en nieuwe klanten helpen door risico’s te verminderen en zie jij het als jouw uitdaging om KPI’s te bewaken, te analyseren en te verbeteren? Ga je actieplannen opstellen, offertes uitbrengen en klanten bedienen met duidelijke informatie over prijzen, voorraden, leveringscondities en contractvoorwaarden? Neem jij de nazorg voor jouw rekening en heb je contact met de klant over mogelijke achterblijvers. Kortom; ben jij dé (Senior) Accountmanager Assembly die vanuit de binnendienst de strategische relatie met de klant uitbouwt en MULTIFIX daarmee op de kaart zet als de beste partner op het gebied van bevestigingsmaterialen, klantspecifieke maakdelen en met name mechanische en mechatronische samenstellingen?

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en krijgt energie van het verbeteren en onderhouden van klantrelaties;
  • Affiniteit met techniek is een pré;
  • Je weet, met je sterke persoonlijkheid, het overzicht te bewaren, geeft sturing aan processen en bent resultaatgericht.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar hebt (om het beste resultaat te behalen) een team nodig!
Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een baan binnen een Brabants familiebedrijf met een informele cultuur;
  • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en passende beloningen.
Uitdaging

Enthousiast geworden?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en solliciteer direct.

Wil je liever nog wat meer informatie? Rob Hoeks, Manager Existing Business bij MULTIFIX, kan je alles vertellen over deze openstaande vacature. Je kunt hem bereiken op het volgende nummer: +31 (0)497 55 29 44 of via rob.hoeks@multifix.nl.

Je kunt uiteraard ook solliciteren per mail (vacature@multifix.nl), ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct