Vacature Project Manager

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Project Manager die we zoeken?

Scroll
Over ons

Hoe help jij ons verder groeien?

Je gaat aan de slag als Project Manager bij de MULTIFIX Group; waar de productgroepen Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van 394 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers (intern én extern), werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf; voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. Erg leuk en divers, maar voor het allerbeste resultaat hebben we jouw hulp nodig!

FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Wil je onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team? Ga jij commerciële productaanvragen beoordelen op technische haalbaarheid? Onderzoeken waar het product, tegen acceptabele kosten, gemaakt kan worden? Productsamenstellingen analyseren en productspecificaties maken? Overleg je met je commerciele en technische collega’s over het project en onderhoud je contact met je Chinese collega’s over tekeningen en samples? Top! Dan ben jij de Project Manager die we zoeken!

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde technische Bachelor opleiding (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde);
  • Een aantal jaren, aantoonbaar succesvolle, ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je affiniteit hebt met techniek, technische processen of kennis van materialen;
  • Je ambitieus, resultaat- en klantgericht bent en projecten kunt managen;
  • Je een zelfstarter bent met een hands-on mentaliteit;
  • Je de Nederlandse en Engelse taal beheerst.
Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een baan binnen een Brabants familiebedrijf met een informele cultuur;
  • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en passende beloningen.
Uitdaging

Enthousiast geworden?

Pieter Bierens, Hoofd Project Management , bij MULTIFIX, vertelt je alles over de openstaande vacature in dit interview. Heb je een aanvullende vraag? Dan kun je hem bereiken op het volgende nummer: +316 12 95 26 37.

Je kunt solliciteren per mail (vacature@multifix.nl), maar mag je sollicitatie ook richten aan de MULTIFIX Group, Bokkerijder 24-26, 5571 MX Bergeijk, ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct