Vacature Junior Marketeer

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Junior Marketeer die we zoeken?

Scroll
Over ons

Hoe help jij ons verder groeien?

Je gaat aan de slag als Junior Marketeer bij de MULTIFIX Group; waar de productgroepen Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van 394 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers (waarvan 100 medewerkers op onze 2 locaties in Bergeijk en 40 in Shanghai), werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf. Voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck- & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor busdeuren maken. Erg leuk en divers, maar daar hebben we jou hulp bij nodig!

FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast klein team? Wil jij ons helpen onze plannen op het gebied van corporate marketing uit te werken? Jouw input delen en alles tot uitvoering brengen? Wil je sales ondersteunen met gave presentaties en mooie nieuwsbrieven? Of HR helpen met arbeidsmarktcommunicatie en de referral campaign? Bijdragen aan de uitstraling van MULTIFIX door de huisstijl, website en het promotiemateriaal te optimaliseren? Kortom; MULTIFIX in het binnen- en buitenland op de kaart zetten? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent ontzettend creatief;
  • Je bent commercieel, betrokken en resultaatgericht;
  • Je bent bekend met Google Analytics en Google Ads;
  • Je bent leergierig (werkervaring is niet noodzakelijk);
  • Je ondersteunt graag andere afdelingen om samen tot het beste resultaat te komen.
Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie (32 tot 40 uur) in een gedreven team;
  • Een job binnen een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • De kans om je te ontwikkelen en verder te groeien;
  • Duidelijke doelstellingen en mooie, passende beloningen!
Uitdaging

Enthousiast geworden?

Susanne Janssen, Coördinator Marketing & Communicatie bij MULTIFIX, kan je alles vertellen over deze openstaande vacature. Je kunt haar bereiken op het volgende nummer: 06 54 68 16 99. Ook kun je hier een gesprek tussen Susanne en Nina (je toekomstige directe collega’s) terug lezen.

Je kunt solliciteren per mail (vacature@multifix.nl), maar mag je sollicitatie ook richten aan de MULTIFIX Group, Bokkerijder 24-26, 5571 MX Bergeijk, ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie samen om de mogelijkheden te bespreken! 

SOLLICITATIEFORMULIER

Solliciteer direct