Vacature Facilitair Medewerker

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Facilitair Medewerker die we zoeken?

Scroll

GENOMINEERD VOOR DE BELEVING AWARDS!

Over ons

Hoe help jij ons verder groeien?

Je gaat aan de slag als Facilitair medewerker bij de MULTIFIX Group; waar de productgroepen Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van 164 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers (intern én extern), werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf; voor klanten waar we enorm trots op zijn. Voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. Erg leuk en divers, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig!

FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Wil je onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team? Vind jij het een uitdaging om op beide locaties kantoren, kantines, kleedruimten en sanitaire voorzieningen picobello in orde te houden zodat jij SAMEN met al jouw collega’s met veel plezier naar het werk komt? Vind je het leuk om andere facilitaire taken (ledigen afvalbakken, verzorgen planten, schoonhouden koffie automaten, vullen toiletpapier en handdoekjes etc.) te verrichten? Mooi! Dan is MULTIFIX op zoek naar jou!

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een LBO werk- en denkniveau;
  • Je bent gemotiveerd en bent bereid hard te werken;
  • Je kunt je werkzaamheden plannen en organiseren en gaat secuur te werk;
  • Je werkt graag samen met je enthousiaste en vooral trotse collega's.
Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een parttime dienstverband van 20 uur per week;
  • Een uitdagende functie in een gezellig team;
  • Een job binnen een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Uitdaging

Enthousiast geworden?

Richard Wijnen, Logistiek Manager bij MULTIFIX, kan je alles vertellen over deze openstaande vacature. Je kunt hem bereiken op het volgende nummer: 06 20 64 73 38.

Je kunt solliciteren per mail (vacature@multifix.nl), maar mag je sollicitatie ook richten aan de MULTIFIX Group, Bokkerijder 24-26, 5571 MX Bergeijk, ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatieformulier

Solliciteer direct