Vacature Commercieel Assistent

MULTIFIX Group is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen die ons team willen komen versterken. Ben jij de Commercieel Assistent die we zoeken?

Scroll
Over ons

Hoe help jij ons verder groeien?

Je gaat aan de slag als Commercieel Assistent bij de MULTIFIX Group; waar de productgroepen Fasteners, Specials en Assembly samenkomen. We zijn een écht familiebedrijf, hebben ambitieuze toekomstplannen en streven ernaar topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. Of dat nu nationaal of internationaal is. Met ons team, van 394 enthousiaste, professionele en vooral trotse medewerkers (waarvan 100 medewerkers op onze 2 locaties in Bergeijk en 40 medewerkers in Shanghai), werken we samen aan de verdere groei van ons bedrijf; voor klanten waar we enorm trots op zijn. Denk aan maakbedrijven die actief zijn in de voedselverwerking, truck- & trailerbouw en de agrarische sector. Ook werken we voor bedrijven die trapliften en systemen voor bus deuren maken. Erg leuk en divers, maar voor het allerbeste resultaat hebben we jouw hulp nodig!

FUNCTIEPROFIEL

Wat ga je doen?

Zoals we al zeiden; MULTIFIX groeit! Wil je onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team? Zie jij het als jouw uitdaging om te zorgen dat onze in- en verkopers feilloos kunnen vertrouwen op de administratieve gegevens? Zorg je dat het ERP systeem altijd up-to-date is? Controleer je orderbevestigingen, levertijden en facturen en hou je daarnaast het overzicht over de containerplanningen en verschepingen? Máár wil je, in het eerste jaar, ook verkoop ondersteunen met de orderinvoer, offertes en het volgen van het orderboek? Of rapportages en overzichten maken voor deze afdelingen? Top! Dan ben jij de administratieve duizendpoot die we zoeken!

Wat wij vragen

Wat vragen wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je kan goed werken met computers (ERP, Excel en Access) en hebt een aanvullende administratieve opleiding;
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
  • Je bent accuraat, stressbestendig, flexibel en een organisatorisch talent;
  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime job in een informeel en collegiaal team;
  • De kans om te werken voor een ambitieus, hard groeiend en financieel gezond bedrijf;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en passende beloningen;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf waar een informele sfeer heerst.
Uitdaging

Enthousiast geworden?

Edwin van Diessen, Inkoop Manager bij MULTIFIX, kan je alles vertellen over deze openstaande vacature. Je kunt hem bereiken op het volgende nummer: 0497 – 55 29 25.

Je kunt solliciteren per mail (vacature@multifix.nl), maar mag je sollicitatie ook richten aan de MULTIFIX Group, Bokkerijder 24-26, 5571 MX te Bergeijk, ter attentie van Gertrude van Dulmen.

Wie weet drinken we binnenkort samen een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatieformulier

Solliciteer Direct