Techniek

Producten volgens klantspecificatie worden door MULTIFIX met de grootst mogelijke zorg behandeld, van offerte traject tot levering bij u. Na complete voorbereiding neemt MULTIFIX het benodigde artikel in productie, geheel volgens specificaties, en blijft steeds in contact met de klant. Bij een aantal streng geselecteerde toeleveranciers in China kunnen we op grote schaal producten maken die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Deze toeleveranciers worden door onze eigen organisatie ge-audit om zodoende het kwaliteitssysteem vast te stellen en te borgen. Door middel van een sample-traject wordt ervoor gezorgd dat u als klant ook daadwerkelijk krijgt wat u verwacht.

Bij de uiteindelijke serie-levering wordt er van elke productie-batch een uitgebreide controle gedaan op maatvoeringen, functionele testen en oppervlaktebehandelingen.

Tevens zijn wij in de gelegenheid om in ons eigen laboratorium bepaalde mechanische of klimatologische testen (waarbij onder andere een zout sproei test) zelf uit te voeren indien hier vanuit de klant behoefte naar is.

Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact op met Arno Heesters Telefoon: +31 (0) 497 - 552929 E-mail: arno.heesters@multifix.nl
Meer informatie?