“De rol van Supply Chain Director is essentieel.”

“De rol van Supply Chain Director is essentieel.”

Met zijn negentien jaren jong werd Arno Heesters onderdeel van het team. Inmiddels is hij Commercieel Directeur. Recent hebben we zijn dertig jarig jubileum gevierd. Arno, Tuur en Jeroen zoeken momenteel nog naar dé kandidaat die onze directie kan komen versterken. Niet de allerminste job! Benieuwd of jij past binnen de rol van Supply Chain Director? Lees dan snel verder.

Kun je iets vertellen over de huidige situatie?

“Twee jaar geleden zijn we gestart aan een nieuw plan. Een vijfjarenplan om precies te zijn. Doelstelling daarbij is het verdubbelen van het rendement. Om een dergelijke ontwikkeling te kunnen faciliteren, hebben we ook dingen binnen de organisatiestructuur veranderd,” vertelt Arno. “Eigenlijk is deze nieuwe functie hier een onderdeel van. Om deze doelstelling te behalen moeten we samen onze dienstverleningen optimaliseren. Daarbij stellen we onze klant centraal. De rol van de Supply Chain Director is hierin van essentieel belang!”

Wat is Supply Chain precies?

“Eigenlijk omvat Supply Chain alles van het moment van inkoop tot de levering bij de klant. We zijn een commercieel bedrijf. We hebben geen eigen product of eigen productie. Daarentegen hebben we wel onze eigen assemblage. Dit alles maakt ons, of eigenlijk de Supply Chain Director, de regisseur in de keten. Hij of zij gaat leiding geven aan de afdelingen logistiek, assemblage, projectmanagement en inkoop.”

Wat zoeken jullie in een kandidaat?

“Ik vind het belangrijk dat iemand ervaring heeft in een vergelijkbare rol of bij een vergelijkbaar bedrijf. Vooral omdat de producten heel erg technisch zijn. Het is fijn als iemand daar affiniteit mee heeft. MULTIFIX is een hele ambitieuze club die er samen voor wil gaan! We hebben de wil, als bedrijf zijnde, om continu te verbeteren. Het zou mooi zijn als de nieuwe kandidaat die kar mee gaat trekken. Met zijn of haar hands-on mentaliteit natuurlijk!”

“Wat ik overigens ook heel belangrijk vind, is dat de nieuwe kandidaat zijn of haar stem kan laten gelden. Dat is goed voor de balans binnen de directie.”

Je werkt hier inmiddels dertig jaar. Gefeliciteerd nog! Wat maakt MULTIFIX zo leuk?

“MULTIFIX is een hele ambitieuze, gezonde, no-nonsense club. Na dertig jaar ga ik nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk,” vertelt hij enthousiast. “Ik geloof héél erg in wat we aan het doen zijn. Daardoor voelt het niet als werken. Onze medewerkers krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen, mogen initiatieven aandragen en worden gehoord. De opdracht voor de Supply Chain Director is om de verbinding tussen de afdelingen te versterken. Ook om de processen zo goed mogelijk te laten verlopen overigens. We zijn een succesvol en ondernemend bedrijf, máár het is zeker geen gespreid bedje!”

Heb je, naar aanleiding van dit interview, nog een vraag voor Arno? Neem dan contact met hem op via arno@multifix.nl. Ben je benieuwd naar de openstaande vacature? Klik dan hier.