Klantspecifiek

Naast een breed pakket standaard bevestigingsmaterialen is Multi-Fix al ruim 15 jaar gespecialiseerd in maatwerk producten.

Een product volgens klantspecificatie wordt door ons met de grootst mogelijke zorg behandeld. Van de initiële offerte tot aan de levering bij u aan deur. Bij deze specifieke artikelen neemt een Multi-Fix projectmanager de begeleiding op zich van ontwerp en ontwikkeling tot maakbaarheid en kwaliteitsbeheersing. Na gedegen voorbereidingstraject neemt Multi-Fix het benodigde artikel in productie en blijven wij in nauw contact met u als klant.

 

In onze eigen productiefaciliteit Multi-Fix Shanghai maar ook bij een aantal streng geselecteerde toeleveranciers in China kunnen we op grote schaal producten vervaardigen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Deze toeleveranciers worden door onze eigen organisatie geaudit om zodoende het kwaliteitssysteem vast te stellen en te borgen. Het spectrum van deze producten is uiterst divers en bestaat o.a. uit draai- freesdelen, plaatwerk en/of constructiedelen, extrusies en (spuit)gietproducten uit metaal of kunststof en samengestelde producten.

In de aanloop- en samplefase van een project worden alle vooraf gestelde specificaties en eisen rechtstreeks door de betreffende projectmanager met de leverancier(s) besproken. Verder zorgen we er door middel van video-conferencing en persoonlijke bezoeken aan onze leveranciers voor dat de communicatie kort en direct wordt gehouden. Pas na vrijgave van samples door de klant wordt productie opgestart. Na levering van goederen bij onze Chinese vestiging worden deze door onze eigen kwaliteitsafdeling op maatvoering en functionaliteit gecontroleerd.

In ons geoutilleerde meetkamer/laboratorium kunnen we o.a. de volgende testen uitvoeren: zout-sproei test, sterkte-test, chemische analyse en vanzelfsprekend maat-technische en functionele controle.

Al deze metingen en testen worden duidelijk en overzichtelijk in SIF-documenten (Sample Inspection Form) gerapporteerd die ten alle tijden vrij opvraagbaar zijn. In onze vestiging in Bergeijk wordt een allerlaatste kwaliteitscheck uitgevoerd alvorens de goederen worden uitgeleverd aan onze klanten.

Jarenlange en goed onderhouden relaties met klanten zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dat is nu precies waarnaar wij op zoek zijn. En daarom is Multi-Fix ook voor klantspecifieke producten Uw partner in parts.

Meer informatie over specials?

Meer informatie over specials?

Neem contact op met Rob Hoeks Telefoon: +31 (0) 497 - 552929 E-mail: rob.hoeks@multifix.nl
Specials