Klantspecifiek

MULTIFIX Specials is al 20 jaar gespecialiseerd in klant specifieke metaal- en kunststof maakdelen.

Een product volgens klantspecificatie wordt door ons met de grootst mogelijke zorg behandeld. Van de initiële offerte tot aan de levering bij u aan deur. Bij deze specifieke artikelen neemt een MULTIFIX projectmanager de begeleiding op zich van ontwerp en ontwikkeling tot maakbaarheid en kwaliteitsbeheersing. Na gedegen voorbereidingstraject neemt MULTIFIX het benodigde artikel in productie en blijven wij in nauw contact met u als klant.

 

In onze eigen faciliteit MULTIFIX Shanghai maar ook bij een aantal streng geselecteerde toeleveranciers in China vervaardigen we op grote schaal producten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Deze toeleveranciers worden door onze eigen organisatie geauditeerd om zodoende het kwaliteitssysteem vast te stellen en te borgen. Het spectrum van deze producten is uiterst divers en bestaat o.a. uit draai- freesdelen, plaatwerk en/of constructiedelen, extrusies en (spuit)gietproducten uit metaal of kunststof en samengestelde producten.

In de aanloop- en samplefase van een project worden alle vooraf gestelde eisen en specificaties rechtstreeks door een projectmanager met de leverancier(s) besproken. Door middel van dagelijkse video-conferencing tussen onze projectteams in Nederland en China en persoonlijke bezoeken aan onze leveranciers zorgen we ervoor dat de communicatie kort en direct wordt gehouden. Pas na vrijgave van samples door de klant wordt productie opgestart. Na levering van goederen bij onze Chinese vestiging worden deze door onze eigen kwaliteitsafdeling op maatvoering en functionaliteit gecontroleerd.

In ons geoutilleerde meetkamer/laboratorium kunnen we o.a. de volgende testen uitvoeren: zout-sproei test, sterkte-test, chemische analyse en vanzelfsprekend maat-technische en functionele controle.

Al deze metingen en testen worden duidelijk en overzichtelijk in SIF-documenten (Sample Inspection Form) gerapporteerd die ten alle tijden vrij opvraagbaar zijn. In onze vestiging in Bergeijk wordt een allerlaatste kwaliteitscheck uitgevoerd alvorens de goederen worden uitgeleverd aan onze klanten.

Jarenlange en goed onderhouden relaties met klanten zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dat is nu precies waarnaar wij op zoek zijn.

Meer informatie over specials?

Meer informatie over specials?

Neem contact op met Tom Wouters Telefoon: +31 (0) 497 - 552929 E-mail: Tom.Wouters@multifix.nl