Susanne: “We geloven allemaal in de kracht van marketing”

Susanne: “We geloven allemaal in de kracht van marketing”

“Ik zoek een Junior Online Marketeer die veel verstand heeft van online marketing. Vooral content en social media! Het mag iemand zijn die recht van school komt. Evaring is wel in je voordeel.”

Susanne Janssen is Coördinator Marketing en Communicatie bij MULTIFIX in Bergeijk. Ze zoekt iemand die haar goed aanvult. Als collega, maar ook op het gebied van online marketing. “We gebruiken al verschillende socialmedia kanalen. Dat willen we méér gaan doen en meer differentiëren per kanaal. Daar zal de nieuwe medewerker een belangrijk aandeel in hebben. Mijn nieuwe collega mag ook meteen een nieuwe website laten bouwen die helemaal perfect is.”

Wat doe je al op het gebied van online marketing?

“We geloven sterk in de kracht van content. We zijn sinds kort bijvoorbeeld gestart met interviews met medewerkers en klanten. Daar willen we ook mee doorgaan. Het zorgt intern en extern voor leuke reacties. Ook is het goed voor nieuwe klanten. Dat willen we ook met andere soorten content uit gaan breiden. Het liefst met filmpjes en foto’s.”

“Ik zoek iemand die out-of-the box kan denken. Iemand die met leuke ideeën komt maar ook niet vies is van operationeel marketingwerk. We moeten elkaar wel aanvullen. Ook ondanks we beide eigen verantwoordelijkheden hebben. We zijn natuurlijk maar met twee. We zullen dus veel samen moeten regelen.”

Vertel eens iets over jezelf?

“Ik werk nu bijna zeven jaar bij MULTIFIX. De eerste zes jaar heb ik op de afdeling inkoop gewerkt. Sinds dit jaar ben ik verantwoordelijk voor marketing en communicatie. Ik vond het tijd voor een nieuwe stap. De commerciële kant heeft altijd al getrokken. Het bevalt me super goed! Ik heb Small Business & Retail Management gestudeerd. Het is dan logisch om actief met marketing bezig te zijn. Ik heb tijdens mijn opleiding helaas weinig online marketing gehad. Inmiddels heb ik wel veel bijgeleerd.”

“Je krijgt van mij als collega ook veel vrijheid en vertrouwen. Ik kom niet de hele dag naast je zitten, maar ben altijd bereid om mee te denken. Ik wil ook niet de baas spelen, maar samenwerken. Er is ook altijd ruimte voor ontwikkeling! Een junior wil natuurlijk niet zijn of haar hele leven junior blijven.”

Wat is MULTIFIX voor bedrijf?

“MULTIFIX is ooit begonnen met de verkoop van fasteners. Later is dat uitgebreid met klantspecifieke maakdelen die we onder andere in China laten maken. Sinds een paar jaar zijn we ook actief in assemblage. Dat zorgt voor een mooi totaalpakket. Zo kunnen we de zorgen bij de klanten goed wegnemen. Zodat ze zich kunnen richten op het ontwikkelen en verkopen van hun product. Aan de achterkant nemen wij alles van ze over.”

“MULTIFIX is lekker aan het groeien. Naast ons oorspronkelijke pand zijn we op een steenworp afstand in een nieuw pand begonnen. Het is leuk om deel van die groei uit te maken. Er is hier veel kennis aanwezig. Ook zijn er veel verschillende rollen die elk interessant zijn. Het is mooi om dat aan de buitenwereld te laten zien. Dit is onderdeel van online marketing. Degene die ik zoek moet dat ook aanspreken.”

Dus er is op marketing gebied genoeg te doen?

“Behalve het pand zijn we op andere vlakken ook in ontwikkeling. Inmiddels zijn we met 100 medewerkers, wat een professionaliseringsslag nodig maakte. Op het gebied van marketing, maar bijvoorbeeld ook IT. Er wordt op dit moment flink geïnvesteerd in hardware en software.”

“MULTIFIX is erg laagdrempelig! Iedereen staat voor elkaar klaar. We hebben een echte Brabantse no-nonsense cultuur. Hard werken, maar met plezier. Regelmatig hebben we leuke bijeenkomsten. Mits ze niet verboden zijn wegens Corona natuurlijk! We geloven hier ook allemaal in de kracht van online marketing. Bij veel bedrijven zie je nog veel scepsis. Hier hoef je geen strijd te voeren voor ‘het nieuwe normaal’ op marketinggebied. Dus als je dat aanspreekt: solliciteer!”

Klik hier om de vacature voor Junior Online Marketeer te bekijken.