Logistiek

Bij MULTIFIX geven we een extra dimensie aan de term logistiek. Om u te verzekeren van een efficiënte bevoorrading biedt MULTIFIX diverse mogelijkheden op het gebied van logistieke ondersteuning. Zo kunt u door plaatsing van een aanvulsysteem uw voorraadniveau verlagen én tevens de garantie hebben van een onbezorgde productie/montagelijn. Ook bieden we extra service met betrekking tot etiketteren of assembleren van sets. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de markt verzorgen we een efficiënte ketenregie voor zowel fasteners als metaal componenten.

Aanvulsysteem

Een aanvulsysteem is een eenvoudig bestelsysteem waarbij men de bestelgrootte constant houdt en de bestelfrequentie varieert. De voorraad is per artikel verdeeld over twee bakken. De eerste bak is de grijpvoorraad en de tweede reservevoorraad. Wanneer de voorraad onder een vastgesteld minimum komt, het re-order point, wordt er een bestelling geplaatst. Door een aanvulsysteem te implementeren bent u verzekerd dat u nooit misgrijpt op het gebied van metalen componenten.

Wij bieden u een maatwerkoplossing binnen ons segment waarbij voorraadbeheersing het sleutelwoord is. MULTIFIX ontzorgt uw bestelproces evenals eventuele additionele dienstverlening op logistiek gebied.

Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contant op met Arno Heesters Telefoon: +31 (0) 497 - 552929 E-mail: arno.heesters@multifix.nl
Meer informatie?