Logistiek medewerker, Roel Jansen: “Het is een warm nest”

Logistiek medewerker, Roel Jansen: “Het is een warm nest”

Roel Jansen is 33 jaar en woont in Bergeijk. Sinds september is hij werkzaam als logistiek medewerker bij MULTIFIX.

“Hiervoor ben ik werkzaam geweest in de Retail, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging. De openstaande vacature zag ik voorbij komen in de krant. Als oud inwoner van Duizel wist ik wie Richard Wijnen was. Naar aanleiding van de advertentie, waar zijn contactgegevens bij stonden, heb ik hem direct opgebeld. Ik had natuurlijk ook een standaard brief kunnen sturen, maar persoonlijk contact leek me beter! Ik heb geïnformeerd naar de mogelijkheden en mocht gelijk op gesprek komen. Dat gesprek voelde heel goed, het was heel open en dorps.”

Hoe bevalt het bij MULTIFIX?

“Heel goed! De werkzaamheden zijn heel erg divers. Ik krijg van alle logistieke processen veel mee. Graag help ik dan waar ik kan, die diversiteit is heel erg fijn. Ik weet van iedereen wat hij doet. Dat maakt het makkelijk om bij te springen als er problemen ontstaan. Ik vind het leuk om naar oplossingen te zoeken en samen kunnen we snel schakelen.”

“Ook ga ik wel eens mee naar klanten, daar zie je heel veel gebeuren. Dat maakt denk ik ook dat ik goed  begrijp waarom dingen gebeuren en ik makkelijker de link kan leggen.”

Wat zoeken jullie in een nieuwe collega?

“We zoeken iemand die de logistiek komt versterken. Dit gaat van het lossen en laden van vrachten, tot order picken en het verwerken van inkomende goederen. Alles moet ingeboekt worden in het systeem zodat we het kunnen verwerken. Een harde werker dus, het liefst met spierballen haha! Je moet wel wat kracht kunnen verzetten aangezien we veel met zware dozen sjouwen. Al hebben we hier natuurlijk ook hulpmiddelen voor!”

“We vinden het belangrijk dat iemand binnen het team past en een echte teamplayer is. Je bent vaak met verschillende dingen tegelijk bezig, dus het is fijn als je snel kan schakelen en secuur werkt.”

Welke uitdagingen liggen er nog in de logistiek?

“We hebben ambitieuze plannen en willen flink groeien. We zijn al een heel eind op weg, maar de logistieke processen kunnen nog verder verbeterd worden. Vaak moeten er veel verschillende dingen tegelijk gebeuren, orders verwerken bijvoorbeeld. Het kan zijn dat een order dan nog niet helemaal compleet is, we nog wachten op een andere levering. Ik denk dat we hier nog dingen in kunnen verbeteren.”

Wat spreekt je zo aan aan MULTIFIX?

“Het is een warm nest! Ook de diversiteit in de werkzaamheden vind ik heel fijn! Elke dag is anders. Iedereen is heel erg behulpzaam, ongeacht van welke afdeling hij of zij komt. Er is hier geen sprake van hiërarchie. Ik denk dat veel mensen al gauw aan boutjes, moertjes en schroefjes denken als ze de naam ‘MULTIFIX’ horen vallen. Maar het is véél meer dan dat!”

“Daarnaast zijn de doorgroeimogelijkheden goed. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je zelf voor ogen hebt. Ik zou heel graag verder willen groeien in mijn rol, maar er zijn ook anderen met deze ambities. Deze business is voor mij nieuw. Ik wil heel graag meer leren en dat heb ik aangekaart. Je krijgt daar ook de middelen voor toegereikt. De kansen die ik krijg, grijp ik dus graag aan!”

Benieuwd geworden naar de openstaande vacature? Klik dan hier. Heb je een vraag voor Roel, neem dan contact met hem op via Magazijn@multifix.nl.