“We zoeken iemand die het financiële team kan leiden!”

“We zoeken iemand die het financiële team kan leiden!”

“Ik ben Jeroen Westerink en ben 47 jaar oud. Voorheen heb ik altijd gewerkt als Accountant. Na verloop van tijd kwam het besef dat ik meer betrokken wilde zijn bij de groei en ontwikkeling van een onderneming. Daarom heb ik drie jaar geleden de carrière switch gemaakt naar financieel eindverantwoordelijke binnen het bedrijfsleven. Na 2,5 jaar raakte ik in gesprek met Arthur Burgmans en Arno Heesters en ik voelde gelijk een klik met MULTIFIX. Dat komt ook door de ambitie die het bedrijf uitspreekt. Tijdens de gesprekken ging het over de ‘Kempische mentaliteit’, ik kom van origine uit de Randstad en dat zei me toen dus nog niets. Op het moment dat ik hier binnenkwam, begreep ik meteen waar dat over ging. Iedereen wil het samen doen!”

Hoe heb je de “switch” ervaren?

“De enorme betrokkenheid binnen MULTIFIX is heel fijn. Ik denk dat het samenwerken ook echt de kracht van het bedrijf is. We hebben een grote groep mensen die hier al jaren werkt. Die dragen dat ook met trots uit. Het is geweldig om die verbondenheid te voelen. Ook bij een stagiaire of nieuwe werknemer. Er hangt hier een hele goede vibe!”

Hoe is je carrière binnen MULTIFIX verder ontwikkeld?

“Ik ben gestart als Financial Manager. Kort daarna is er een proces op gang gekomen om de strategie van MULTIFIX te bepalen. Grote vraag daarbij was waar we willen staan in 2025? Arthur heeft me toen gevraagd om onderdeel te worden van de directie. Inmiddels ligt er een strategisch plan dat ons naar de gestelde doelen moet brengen.”

Welke grote projecten lopen er momenteel op de financiële afdeling?

“Nu het strategisch plan is neergezet, kunnen we dat verder uitrollen. Een aantal zaken spelen daar een grote rol in. Hierbij kun je denken aan: het implementeren van een nieuw ERP-systeem, de verdere ontwikkeling van de HR-omgeving en het opzetten van een MVO beleid.”

Wat vind je het meest uitdagende aan je job?

“MULTIFIX is een heel ambitieus bedrijf. Wij, als afdeling ‘Business Services’, moeten iedereen op tijd voorzien in de behoeftes die ontstaan vanuit die ambitie. Het geeft me een goed gevoel dat we als afdeling ondersteuning kunnen bieden en advies kunnen geven over belangrijke, strategische beslissingen. Ik denk dat ik dat de grootste uitdaging vind!”

“Je bent ondersteunend bij de beleidsvorming en het nemen van grote beslissingen! Daardoor kan je ook veel waarde aan het proces toevoegen.”

Jullie zoeken een Financial Manager? Wat voor persoon zoek je?

“We zoeken iemand die leiding kan geven aan het financiële team. Iemand die ondernemend is en ondersteuning kan bieden waar nodig. Daarnaast zijn er regelmatig bedrijfseconomische vraagstukken die opgelost moeten worden. Daar komt natuurlijk ook verslaggeving en beleidsvorming bij kijken.”

“We willen dat de nieuwe kandidaat zijn of haar collega’s meeneemt in het traject waar we ons momenteel in bevinden. Het is een hele uitdagende rol, waar ook op internationaal niveau veel bij komt kijken. Een erg diverse functie!”

En qua eigenschappen?

“Een ambitieuze kandidaat die flexibel en betrouwbaar is. Een van onze kernwaarden als MULTIFIX zijnde is ‘samen’. Het is dus belangrijk dat hij of zij een teamplayer is.”

Wat vind je zo leuk aan MULTIFIX?

“De ambitie, zonder twijfel! Dat spreekt me heel erg aan. De sfeer binnen MULTIFIX is goed en ik vind dat de organisatie dat ook uitstraalt. We doen het allemaal samen!”

Heb je een vraag voor Jeroen? Neem dan contact met hem op via jeroen.westerink@multifix.nl. Wil je meer weten over de openstaande vacature? Klik dan hier.