Draadbomenfabriek MULTIFIX W&A levert 100% kwaliteit aan DAF

Draadbomenfabriek MULTIFIX W&A levert 100% kwaliteit aan DAF

De draadbomenfabriek van WOZL / WSP Parkstad, die per 1-2-2019 is overgenomen door MULTIFIX en verder is gegaan onder de naam MULTIFIX Wiring & Assembly, heeft in 2018 perfecte kwaliteit geleverd aan DAF Trucks NV, de grootste klant van de fabriek.

Het afgelopen jaar werden 1531 orders met een totaal van 67.272 kabelbomen geleverd ten behoeve van vrachtwagens van DAF. Een belangrijke klant uit de automotive sector die een hoge mate van perfectie eist van haar toeleveranciers. Voor deze prestatie is het ‘Certificate in honor of excellent achievement’ van PACCAR in ontvangst genomen. De fabriek wordt namelijk toegevoegd aan het rijtje toeleveranciers dat onder de 10 PPM afkeur blijft. Dat betekent dat minder dan 10 op 1.000.000 geleverde onderdelen is afgekeurd door DAF. Uitzonderlijk aan deze prestatie is dat bij de draadboomfabriek een afkeur van 0 PPM is geconstateerd!

Een prestatie van formaat!

 

Paccar Inc. is een industrieel bedrijf dat vrachtwagens verkoopt onder de namen DAF, Peterbilt, Kenworth en British Leyland.