ARTHUR BURGMANS WINT TITEL ONDERNEMER VAN HET JAAR BERGEIJK 2015

ARTHUR BURGMANS WINT TITEL ONDERNEMER VAN HET JAAR BERGEIJK 2015

In een volle Kattendans werd dinsdagavond 8 maart tijdens het OndernemersContact Bergeijk voor de achtste keer de Ondernemer van het Jaar uitgeroepen.

De jury kent de onderscheiding Ondernemer van het jaar 2015 toe aan Arthur Burgmans, oprichter en eigenaar van MULTIFIX Group. Arthur Burgmans heeft een internationaal bedrijf opgebouwd met een hoge mate van professionaliteit. Zijn visie en streven naar perfectie hebben ervoor gezorgd dat MULTIFIX een betrouwbare partner is en tegelijkertijd een belangrijke werkgever.

Arthur Burgmans runt sinds 1988 zijn handelsorderneming in roestvrijstalen bevestigingsmaterialen. Behalve standaardmaterialen levert het bedrijf ook veel ‘special products’ zoals bijvoorbeeld voor zonnepanelen en windturbines en onderdelen voor de spoilers van DAF trucks.

Arthur Burgmans is een echte Bergeijkse ondernemer. Hij is zeer betrokken bij zijn bedrijf, zijn medewerkers en zijn producten. Hij streeft altijd naar perfectie en dit straalt uit binnen zijn bedrijf. Daardoor is MULTIFIX een belangrijke partner voor veel andere bedrijven.