Ahrend kiest MULTIFIX Assembly als productiepartner

Ahrend kiest MULTIFIX Assembly als productiepartner

Ahrend gaat voor een deel van de productiewerkzaamheden van één van zijn bekende bureaustoelenlijnen samenwerken met MULTIFIX Assembly.

De keuze voor MULTIFIX Assembly was voor de hand liggend. Ahrend zocht een partij die een deel van het fabricageproces op zich kon nemen en tegelijkertijd flexibel kan aansluiten op Ahrends eigen productieproces.

MULTIFIX Assembly gaat een door Ahrend zelf ontwikkeld mechanisme van de stoel specifiek voor Ahrend assembleren. In dit halffabricaat traject wordt Ahrend ontzorgd door MULTIFIX Assembly. Ze nemen het inkoopproces, voorraadbeheer, de productie, de controle op het mechanisme en de uiteindelijke levering van het halffabricaat voor hun rekening. Deze aanpak staat borg voor optimale kwaliteit en efficiëntie. Dit stelt Ahrend in staat om nog flexibeler in te spelen op veranderende marktomstandigheden.

MULTIFIX Assembly is specialist in complexere elektrotechnische- en mechanische (deel)assemblages en kabelconfectie. Met productiemogelijkheden in Nederland, Oost-Europa en China, die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en door onze eigen organisatie worden geauditeerd, is het mogelijk om u de meest gunstige combinatie te bieden op prijs en levertermijn.