Administratief werk bij MULTIFIX: “Perfecte baan bij een mooi bedrijf”

Administratief werk bij MULTIFIX: “Perfecte baan bij een mooi bedrijf”

Sylvia van Gerwen is sinds twee jaar Financieel Administratief Medewerker bij MULTIFIX. Het bevalt haar goed: “Ik heb geen spijt van de overstap, ik ben er echt op vooruit gegaan. Dat zit in kleine dingen, zoals bijvoorbeeld een chocoladeletter voor Sinterklaas. Het hoeft niet groot te zijn, het is gewoon leuk dat ze daaraan denken.”

“Ik werk nu bijna twee jaar bij MULTIFIX. Hiervoor werkte ik bij een groot bedrijf. Ik zocht een werkgever die betrokken is en waar je geen nummer bent. Dat gevoel heb ik zeker bij MULTIFIX. De medewerkers worden gewaardeerd en ze houden je op de hoogte!”

Heb je ook een achtergrond in de administratie?

“Nee, eigenlijk niet. Ik wilde oorspronkelijk kapster worden na de middelbare school, maar daar kwam ik toch maar van terug. Vervolgens ben ik, als dierenvriend, een opleiding richting de dierenwereld gaan doen: de Groenschool. Dat was een hele praktische opleiding! Ik kwam bij een springstal terecht voor de praktijkervaring. Daar moest ik echter meestal werken als anderen vrij waren, dus daar kwam ik ook van terug.”

“Uiteindelijk ben ik bij een bedrijfje de administratie gaan doen. Daar heb ik veel van geleerd. Ook ben ik in de avonduren een opleiding gaan doen. In de meeste banen die ik daarna kreeg had ik vooral administratieve rollen. Administratief werk bevalt me hartstikke goed, zeker in combinatie met het werken bij MULTIFIX.”

Wat houdt de functie van Financieel Administratief Medewerker in?

“Ik deed eerst alleen crediteurenadministratie, maar nu doe ik alles: van bankenboeken tot facturatie. Mijn takenpakket is flink verbreed, dat geeft ook wat meer afwisseling in je werk. Omdat ik er zo kort op zit kan ik mijn taken goed uitvoeren, ik doe eigenlijk alles behalve financiële controlling. Heel interessant allemaal.”

“Corona levert voor mijn werk niet veel problemen op, alhoewel onze facturen nog niet digitaal zijn en ik dus niet 100% thuis kan werken. Normaliter zitten we met zijn zessen op de afdeling, sinds de Corona-maatregelen zijn we met maximaal twee om voldoende afstand te kunnen houden. Ik merk dat de binding met de andere collega’s wel wat minder wordt, dat is erg wel jammer. Maar ja regels zijn regels.”

Woon je ook in de buurt van MULTIFIX?

“Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard maar sinds 4 jaar heb ik een relatie met Koen. Hij is een echte Belg en afkomstig uit Wijchmaal, Peer. Sinds een half jaar woon ik officieel in België en ik heb zojuist een verklaring gekregen dat ik hier vijf jaar mag verblijven.”

“We hebben geen kinderen maar paarden, dat zijn onze kinderen, haha. Ik heb zelf een pony waar ik recreatief mee rijd onder het zadel en mijn vriend heeft twee Haflingers die voor de koets lopen. Een half jaar terug hebben we ook nog een Brabants trekpaard gekocht dat zowel voor de koets als met zadel kan rijden. Ik zocht een vriend die ook liefhebber van paarden is, zodat je een gezamenlijke hobby hebt.”

“MULTIFIX bevalt dus goed als werkgever. Je wordt overal bij betrokken en de communicatie gaat goed, zeker via de nieuwe app. Je wordt zo goed op de hoogte gehouden en ik heb aangegeven dat een smoelenboek wel prettig zou zijn zodat je weet wie je nieuwe collega’s zijn en/of worden. Zodat je ze ook herkent als ze op de afdeling komen en je ze niet straal voorbijloopt, haha.”

Wil je meer weten? Of heb je een vraag voor Sylvia? Neem dan contact met haar op via Sylvia.vangerwen@multifix.nl.