Uw partner in Solar

Zonne energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Deze energie, samen met secundaire vormen zoals windenergie, getijdenenergie, waterkracht en biomassa, vormt meer dan 99,9% van alle hernieuwbare energie op aarde.

Multi-Fix is al jarenlang een belangrijke speler op de windenergie markt. Doordat windenergie en zonne energie nauw met elkaar verbonden zijn, richt Multi-Fix Group zich ook op deze vorm van groene energie, onder de naam Multi- Fix Solar.

Uw partner in Solar

Multi-Fix Solar is uw totale toeleverancier in complete montagesystemen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle denkbare losse componen­ten. Multi-Fix Solar richt zich op volledige projecten in binnen- en buitenland. Ons assortiment bestaat uit gerenommeerde, kwalitatief hoogstaande producten. Door deze kwaliteitsgarantie zorgt Multi-Fix Solar ervoor dat u het meeste rendement uit de zon haalt.

Ook voor deze divisie gelden de basis principes van de Multi-Fix Group, waarin u als klant te allen tijde centraal staat. Wij zijn dan ook in staat u zowel technisch als logistiek, perfect te begeleiden en te ontzorgen.

Meer informatie over Solar?

Meer informatie over Solar?

Neem contact op met Arno Heesters Telefoon: +31 (0) 497 - 552929 E-mail: arno.heesters@multifix.nl
Solar