Directeur
Arthur Burgmans

MultiFix is in 1988 opgericht door de huidige eigenaar Arthur Burgmans als een handelsbedrijf in roestvaststalen bevestigingsmaterialen. Vanwege onze contacten in Azië werd MultiFix midden jaren 90 door steeds meer bedrijven benaderd om naast bevestigingsmaterialen ook productiedelen conform tekening te leveren. In 1998 resulteerde dit in de opening van de eerste vestiging in Hongkong.

Sinds 2003 heeft MultiFix ook een tweede vestiging in China. Allereerst in Shenzhen maar al snel werd dit kantoor vanwege logistieke voordelen verhuisd naar Shanghai. Hier beschikken we over een kantoor, magazijn met diverse testlaboratoria en een productielocatie. Deze kantoren vormen het inkoop, kwaliteits- en logistieke centrum voor MultiFix in Azië.

Door de overname van Essit Assemblage in 2014 is er nog een specialisme toegevoegd aan ons portfolio. Essit is dé partner op gebied van kabelconfectie en complexere (sub)assemblages waarin mechanische producten, elektronische producten of een combinatie van beide is verwerkt.

Het hoofdkantoor in Bergeijk is verantwoordelijk voor de belevering aan onze klanten in het merendeel van de Europese landen.

Inmiddels is MultiFix uitgegroeid van lokaal handelsbedrijf tot internationale handelsonderneming op het gebied van toelevering van metaalcomponenten en assemblage van mechatronica onderdelen. Door onze jarenlange ervaring, kennis en gemotiveerde medewerkers staan wij garant voor een efficiënte levering van kwalitatief hoogwaardige onderdelen.

 

 

Neem contact met ons op
Multifix

MULTIFIX en sponsoring

Heden ten dage is de sport zonder financiële steun van het bedrijfsleven ondenkbaar. MultiFix Group ontvangt jaarlijks vele verzoeken tot sponsoring en heeft in haar sponsorbeleid de keuze gemaakt voor een tweetal sponsordomeinen. Dat zijn sport en maatschappelijke betrokkenheid.

FC EINDHOVEN
Sinds 2009 is MultiFix Group stersponsor van de club uit Eindhoven. De club is al ruim 30 jaar actief in de Jupiler League. Seizoen 2012 eindigde de club op een mooie derde plaats. Voor meer informatie: FC-Eindhoven.nl

RKVV BERGEIJK
Bergeijk 1 speelt na het kampioenschap van 2012 momenteel in de 3de klasse van het amateurvoetbal. MultiFix Group is tevens shirtsponsor bij de club van het jeugdteam E1 en dames 1. Voor meer informatie: RKVVBergeijk.nl

TOS BERGEIJK
MultiFix Group sponsort al enkele jaren tennisvereniging TOS uit Bergeijk. Het vaandelteam van de club, heren 1, speelt eredivisie. Het team greep net naast het landskampioenschap in 2012 en eindigde hiermee op een 2de plaats. Voor meer informatie: TOSBergeijk.nl

STICHTING BIRD’S NEST SOCIETY
MultiFix Group steunt stichting Bird’s nest society. Dit is een ontwikkelingsproject in India wat zich inzet voor kinderen die in sloppenwijken of kindertehuizen wonen, of die zelfs helemaal geen onderdak hebben en op straat leven. De stichting biedt op allerlei manieren hulp, zoals met de oprichting van een kleinschalig kindertehuis. Het werk ter plaatse wordt gedaan door een aantal toegewijde Indiase mensen die door jarenlange samenwerking met een buitenlandse zendings organisatie veel ervaring hebben opgedaan in dit werk. Voor meer informatie: Birdsnestsociety.nl

Neem contact met ons op
Multifix

Erkend leerbedrijf

MultiFix is al jaren een erkend leerbedrijf. Studenten krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen en voor te bereiden op hun toekomst.

Wat houdt dat precies in?

MultiFix werkt samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). In het SBB werken het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkoplossing te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen op deze manier de vakmensen die ze nodig hebben!

Wanneer je als student een opleiding volgt moet je stage lopen of heb je een leerbaan bij een “erkend leerbedrijf”. Dat is een bedrijf met een veilige leeromgeving, waar je deskundig wordt begeleid.

SBB is de organisatie die bepaalt welke bedrijven zichzelf erkend leerbedrijf mogen noemen. Deze bedrijven staan op de website: www.stagemarkt.nl

MultiFix staat altijd open voor studenten die een waardevolle leeromgeving zoeken!

Neem contact met ons op