Essit Assemblage heet voortaan Multi-Fix Assembly

Essit Assemblage heet voortaan Multi-Fix Assembly

Ruim twee jaar na de overname van Essit Assemblage B.V. gaat het bedrijf verder onder de naam Multi-Fix Assembly B.V. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf binnen de Multi-Fix Group. Inmiddels telt Multi-Fix Group een vijftal divisies: Fasteners, Specials, Assembly, Windenergy en Solar.

Over Multi-Fix Assembly

Multi-Fix Assembly blinkt al meer dan 15 jaar uit in het ontzorgen van haar afnemers op het gebied van mechatronische (sub)assemblages en kabelbomen. Het succes zit in het totaalpakket wat wij bieden. Multi-Fix Assembly neemt namelijk niet alleen de productie uit handen maar ontzorgt u van A tot Z. Vanaf het initiële inkoopproces van enkelvoudige producten tot de ingangscontrole, productie, controle op het eindproduct, voorraadbeheersing en de uiteindelijke levering. Deze aanpak ontzorgt u als klant en staat borg voor optimale kwaliteit en efficiëntie en stelt u in staat om flexibel in te spelen op veranderende marktomstandigheden.

Multi-Fix Assembly heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en telt inmiddels zo’n 70 werknemers verdeeld over vestigingen in Geldrop en Slowakije.